![]() |
StYlOwA nOwOcZeSnOśĆ 2 [BRAK ZDJĘĆ]
Siemka :*:* No więc wystawiam już 2 dom na forum. Projekt domku jest w pełni mojego autorstwa, zostal zrobiony wczoraj. Od razu mówie ze nie lubie i nie umiem robic ogródków dlatego przy moim domku niestety znajdują sie tylko kilka drzew i krzewów. No to jedziemy:
I oto cały dom rodziny Tajger (Nikolii i Michała) Mam nadzieje ze się wam spodoba :) |
WOW!!
Genialny i.... i romantyczny ;) Batrdzo mi się podoba- 10/10 :P |
No poprostu "cud, miód i orzeszki" :) daje 10/10
|
dzieki :* zastanawiam sie czemu tak mało komentarzy :(
|
Domek odólnie bardzo ładny, ale niepodoba mi się to, że z jednej strony prawie cała ściana jest zajęta przez okna, a z drugiej nie ma ich wcale. Do wnętrz nie mam jako takich zarzutów tyle, że śmiesznie wygląda ta wanna włażąca w ścianę, ale oprócz tego to bardzo mi się podobają.
Ocena: 8.5/10 |
Śliczny domek, bardzo romantyczny. Daje 10/10. :)
|
Domeczek jest cuuuuuuudny:) nawet brak ogrodu sie nie rzuca w oczy.
|
Zgadzam się :) Domek jest bardzo romantyczny i ładny. Ocena 9/10 <--- Ponieważ bryła jest taka jakaś zwykła :P
|
Wow, to chyba najpiękniejszy domek jaki widziałam!!! (w każdym razie jeden z najpiękniejszych) :D Jest naprawdę rewelacyjny, szczególnie zachwycił mnie ogródek no i kuchnia z jadalnią. Masz śliczne dodatki!
Oczywiście 10/10 |
Domek bardzo mi się podoba, a najbardziej to jadalnia i salon. Ja sama też nie lubię robić ogrodów, więc nie przeszkadza mi jego brak (z tymi drzewami i krzakami i tak jest cudny). Moja ocena 10/10 :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:48. |