![]() |
Darmowe jedzenie-liściki :)
Pewnego dnia odebrałam poczte. Dostałam list, że mogę iść do jakiejś tam restauracji i bede miec za darmo jedzenie czy coś takiego :) Tez Wam sie cos takiego zdarzylo??
Jakie jeszcze listy oprócz tych z rachunkami przychodzą do skrzynki ? |
Chyba w Nocnym Życiu przychodzą listy miłosne :)
|
hm...ja nigdy nie dostalam nic za darmo..buuu. nawet nie wiedzialam ze tak moze sie zdarzyc. A w nocnym zyciu przychodza wspomniane juz listy milosne. zdarzaja sie tez kartki pocztowe od wrogow.
|
kiedyś mój sim poszedł po listy i zaczął czytać.nad jego głową pojawiły się serduszka...
|
listy miłosne chyba przychodzą za dobrą randke, czy jakoś tak, też kiedyś dostałam tai bilet z restaruacji, ale nie umialam się nim posłużyć...
|
.Miłosny.
Ja dostałam tylko list miłosny ... :)
|
Większość to listy miłosne ale gdy moja simka zsiusiała się dostała czarny śmierdzący liścik.... fuj, fuj
|
Cytat:
|
A ja miałem sima który miał dwie dziewczyny i zawsze mu przesyłały liściki miłosne,ale któregoś dnia mój sim poszedł z dziewczyną do dyskoteki,a tam była też druga.Jak ta druga zobaczyła ich razem to zerwała z nim i odrazu uciekła.Następnego dnia wziąłem listy i były tam 2 kupony do restauracji i czarny śmierdzący list od pierwszej dziewczyny :wacko:.Pisało że się zawiodła i że go nienawidzi ,ale nadal się kochali,a druga go nienawidziła ale nic niepszysłała :wacko:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:27. |