![]() |
Nowoczesna Posiadłość "Promise" [BRAK ZDJĘĆ]
Oto kolejny dom, również utrzymany w nowoczesnym klimacie. Nazywa się "Promise", posiada: duży salon z kuchnią oraz jadalnią, łazienkę, sypialnię oraz gabinet (opcjonalnie może słuzyć jako sypialnia)
I to koniec zdjęć. Prosze o komentarze. Pozdrawiam Ulmille |
Bardzo ładny doemk daje 10000..../10 Brawo!! Tylko ta wanna w łazience, ale jest ok. Najabrdziej mi się podoba ten dach przezroczytsty (niewiem jak to zrobiłaś, ale ok) i podoba mi się tam gdzie są schody i ta góra te barierki. Wogule cały dom jest ok, tylko ta wanna. Ale to taki mały szczególik. Zapraszam do oceniania mojego domu pt. Mój pierwszy dom na forum =) (czy coś takiego, hehe=)) Pozdro!!
|
Podobny do Twojego poprzedniego, ale równie ładnie wykonany. Najładniej wygląda nocą :). Gratuluję pomysłu!
|
Trochę ciemne
Według mnie domek ładny i bryła też fajna :D ! Jednak kolorki trochę mnie dobiły... Wszędzie czerń lub czary. Dla mojego gustu to zaciemny dom. Jedyne, co jest tam zielone to rośliny :P
Ocenka 4/10 |
mm, bardzo ładny, można go gdzieś ściągnac? ^^
|
Twój domek bardzo mi się podoba. Najbardziej wprawił mnie w zachwyt ogród. Nie jest "napakowany" kolorowymi kwiatkami i ładnie podkreśla bryłę domu. Jak dla mnie wnętrza też są całkiem ok. Tylko ta sypialnia... Końcowa ocena to 10/10
|
Jedynie nie podoba mi się łazienka.9.8/10
|
:D No bardzo ładny dom;)!
Tylko troszke łazienka pusta:(! |
Hey jestem nowa =D Mam nadzieje ze bede tu milo spędzać czas :) A co do domu : podoba mi się bo kocham duze okna i w ogóle ma fajny klimat :P Mozna go ściągnąć jakoś?
|
Domek bardzo ładny i staranny. Lubię takie nowoczesne, przejżyste i przestronne pomieszczenia. Jedyne co mnie drażni to za mało zieleni. Dodałabym do każdego pokoju jeszcze kilka doniczek z kwiatami. Ale ogólnie odniosłam pozytywne wrażenie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:51. |