![]() |
Modernized"W stronę natury" Nowoczesny Dom Rayikeii (Modern Living Series) [BRAK ZDJ]
Witajcie! Oto kolejny dom z serii "Modern Living". Posiada on duży salon, jadalnię z kominkiem, przestronną kuchnię, trzy sypialnie, dwie łazienki, garderobę oraz gabinet. Zapraszam do oglądania i komentowania!
Zmieniłem kuchnię, jadalnię, salon i trochę sypialnię na piętrze. Dziękuję za obejrzenie wszystkich zdjęć, bardzo prosze o komentarze! Pozdrawiam Ulmille |
Śliczny! Tylko mi trochę nie pasuje dach, ale nawet nie wiem czemu.
Ocena: 9,5/10 |
Genialny!! jedyne co mi nie pasi to te czerwone drzwi.. zazwyczaj jesli trudno jest dobrać drzwi (bo pokoje sie roznia od siebie) to bierze sie takie ktore nie pasuje ani do jednego ani do drugiego... lepiej bylo dac brązowe drzwi (w czerwonej sypialni łączyłyby się z łóżkiem, a w drugiej z kilkoma rzeczami). Nie podoba mi sie tylko ze praktycznie caly dom zbudowany jest z dodatków z internetu.. ale to sie da przeboleć :)
9,5/10 |
Bardzo ładny!!! Ale mi też niepasuje ten dach... Wszystko inne ok. 99,5/100
|
No, no, no!
Ten domek jest świetny, a co do dachu mi nie przeszkadaza. Długo ten dom robiłeś?
|
Cytat:
Dom robiłem około 4-5 godzin. :) Pozdrawiam Ulmille P.S Aha, jeśli chcecie mieć ten dom w swojej grze, napiszcie [email protected] |
Bardzo nie lubie takich domów....gdzie nie ma się czego uczepic :P.
Miejscami bardzo ciekawa konkurencyjność skrajnie różnych form. Szczególne miejsce...zielony wypoczynek na tle ceglanej ściany. Mimo pochwał mam jedno zastrzeżenie, Nie lubie także aż tak surowego minimalizmu. W niektórych miejscach jest po prostu za pusto. Moja ocena : 10/10. Pozdrawiam:) |
WOOW!Ładny.I cieszy mnie to że ktoś mimo nowoczesności urzył maxisowskich mebli!
8/10 |
mógłbyś ten domek umieścić na megaupload.com lub na rapidshare.de ? z góry dzięki :)
domek - 10/10 :) |
piękny ;-)
Naturalnie udostępnisz go do pobrania? <: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:22. |