![]() |
Parcela mieszkalno-publiczna
Nie znalazłam takiej porady,więc napiszę. Wchodzimy na parcelę mieszkalną (bez rodzinki). Gdy już jesteśmy na niej wpisujemy kod changeLotZoning community i przekształcamy mieszkalną na publiczną(możemy sprawdzić czy parcela została przekształcona,klikając na informację o parceli w lewym górnym rogu ekranu) :) Wychodzimy do okolicy zapisując stan gry :D Ponownie wchodzimy na parcelę i mamy wszystkie gadżety dostępne na publicznej parceli. :D Możemy teraz budować dom z biznesem jaki chcemy.Wyposażamy wedle uznania. :D Gdy wszystko gotowe wpisujemy kod changeLotZoning residential Wychodzimy,zapisujemy grę. Teraz możemy wprowadzać rodzinę i rozwijąć biznes. :D P.S.Kod działa tylko na parcelach niezamieszkałych. :papa: Jeszcze chcę dodać,że spotkałam się z propozycją stworzenia parceli publiczna |
wiesz co, cos nie dziala... :(
|
albo...sory spróbóje jeszcze raz
|
Odp: Parcela mieszkalno-publiczna
No ja właśnie chciałam zrobić tk że parcele publiczna na mieszkalną przekształcić bo mi sie z wyglądu podoba. Zastosowałam sie do tej razy ii jest tylkomały problemik bo jak nawet zapisze gre to po ponownym włączeniuparceli dalej na niej jest budka telefoniczna a nie skrzynka na listy i nie moge co za tym idzie wprowadzić sima :(
|
jam mam hack z modthesims 2 obiekty z parceli publicznej są też na parceli mieszkalnej
:D |
Cytat:
|
Bardzo się przydało!Szukałem sposobu na przedmioty publiczne na parceli mieszkalnej.I znalazłem ,jeszcze raz dziękuję.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:29. |