![]() |
Co to?
Zawsze kiedy włączałam simsy nie było żadnych problemów. Ostatnio długo nie grałam i gdy włączyłąm ukazął mi sie komunikat:
"Nie znaleziono katry graficznej pracującej w standarcie DirectX 9.0C! Sprawdź czy masz karte graficzną zgodną z DirectX 9.0C i zainstalowane najnowsze wersje sterowników proponowane producenta. Aplikacja zostanie zamknięta" Co to jest?? Co ja mam z tym zrobić żęby móc dalej grać?? |
Sory że pisze pierwszy post w swoim temacie ale ja mam problem i nikt nie chce mi pomóc. Naprawde jest to dla mnie problemem i nie wiem co musze zrobić żeby dalej normalnie grać. Pomocy! Może to dla kogoś banalne ale jeśli wiecie to powiedzcie!!
Błagam odpowiedzcie! |
więc pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej a potem zainstaluj DirectX 9.0C B) jeśli zadziała to powiedz
|
Cytat:
|
Stąd możesz ściągnąć DirectX'a.
|
|
Niestety to nic nie dało. Wiecie co sie może dziać?? co mam zrobić???
|
podaj właściwości komputera a później re-install ;( :1smutny:
|
Podaj nazwe karty graficznej... to poszukamy ci sterowników.
START -> uruchom -> dxdiag Jak ci sie otworzy okienko to poszukaj zakładki EKRANY i tam bedzie w gornym lewym rogu napisane... |
Cytat:
Nazwa:(tutaj nie ma nic) Producetn: n/d Typ Mikroukładu:n/d Typ konwentera DAC:n/d Przybl. całk. il. pamięci:n/d Bierzący typ ekranu:800/600 (32 bit) (1Hz) monitor:(tu tez nic nie ma) Co ja mam zrobić?? ;( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:55. |