![]() |
Rezydencja Chanel Cz. 2 (piętro) [BRAK ZDJĘĆ]
Częśc Druga (część pierwsza >TU< )
no i w końcu drugie piętro ;P |
Pierwsza :D Mam nadzieję :P Jejuu ! Śliczny domek, super oświetlenie ! A salonik dziecka jest różowy, a ja lubię różowy :Tease: Ale nie jestem jakąś głupią różową lalą :P Powiedz, błagam, skąd ściągasz te zaczepiste dodatki ????
Domek oceniam na 1000000000000000/10 !!!! :D Pozdro :) |
Zgadzam się z Lisaaa. Poprostu śliczny. Jak robisz taki dach jak w jadalni, taki cały w oknach i jeszcze krzywy?? I z kąd masz takie cudne dodatki??
|
Ja też sie zgadzam z resztą. Cudo!!! A dasz go do ściągnięcia?? :* :*
|
;)
Cytat:
To nie jest dach :), to jest rodzaj ścianek, ale niestety nie pamiętaj z jakiej stronki :( a dodatki mam najczesciej z www.reflexsims.de i www.modthesims2.com :D ---- Moge dać go do ściągnięcia, tylko że ten dom jest juz z rodzinką :P |
No proszę daj do ściągnięcia !!! Może być z rodziną ! :P
|
Widzę,że do tego domku potrzeba nocne życie?No ja niestety nie mam......jak na razie.Powiedz mi tylko proszę,skąd masz to świetne łóżko w pokoju dziecinnym?
|
Łoł!! Zatkało mnie! Super,sper! Extra dodatki! Najbardziej podoba mi się czerwona (chyba sypialnia:P) i różowe pokoje. No i strój Panny Chanel.
|
Cytat:
no NŻ potrzebne :) a te łuzko mam z jednej ze stronek co były podane w uptatesach :) ale niepameitam doklanie jaka to stronka :( wiem ze w komplecie z łuzkiem była pólka nad nia. a te poduchy to nie z łuzkiem razem ;) mam je z http://sunairsims.enorth.com.cn/ Ps. Dziekuje za miłe komentarze :) |
WOW jest super super super daaaj do sciagniecia prosiiiiiimyyyyy
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:49. |