![]() |
Jesienny [BRAK ZDJĘĆ]
Mój nowy domek z dla rodzinki typu 2+1. Nazwałam go jesiennym(miałam dopisać: [moje marzenie], ale mam jeszcze brata) bo użyłam ciepłych barw. Zapraszam do komentowania.
Z zewnątrz: Przedpokój: Kuchnia z jadalnią (moja pociecha :D ) Salon i kącik gabinetowy: Hol na górze: Sypialnia: Pokój dziecka: Łazienka: I rzuty: Mam nadzieje, że wam sie podoba i czekam na ocenki :) |
No i jestem pierwsza;P No więc tak: domek OK, podobały mi się narzuty na łóżka, sama nie wiem dlaczego:D. Domek jest nie w moim stylu, ale i tak mi się podoba 8/10
|
nie lubię takich domków, ale ocenkę wystawię za proporcjonalnosc ;-)
tylko, ze kuchnia jakas taka duza wzgledem reszty sie wydaje, no i masz w jadalni jedno nieuzywalne krzeslo ;-) ogolnie 7/10 :) |
Jeżeli domek miał być jesienny, to przy takim stylu trzeba było pozostać, a wprowadzasz elementy nowoczesne np. rażące plakaty. Za dużo różnych kolorów. 6/10
|
daj do sciagniecia mi sie bardzo podoba 10|10 :)
|
Nie wszystko jest do końca takie super.
nie podobają mi sie zaśłony na oknach - są zbyt zwykłe i trochę tandetne. nie podoba mi się rysunek kanapki nad biurkiem - psuje mi klimat przytulności. nie podoba mi się to, ze wniektórych miejscach jest zbyt nowocześnie nie podoba mi się to, ze w pierwszym pomieszczeniu jakie pokazywalas jest cos nie teges, cos mi sie tam gryzie ale nie potrafie powiedziec co. z zewnatrz swietny, w wiekszosci w srodku rowniez. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:16. |