![]() |
Prośba :((
Wiem może były już takie posty ale chciałam się zapytać gdzie moge wgrywać dodatki i czy potrzbny mi jest jakiś patch ?
wiem jak wgrywać dodatki ale nie mam pliku downloads prosze o pomoc ?? :| Z góry thanks |
Nie, pathy są niepotrzebne, ale meshe tak. Wgrywa się do folderu Dowloand (czy jakoś tak)
|
Ale ja nie mam tego pliku i co to jestt meshe ?? ;/ Z góry thanks
|
Meshe to kształty różnych rzyczy, a jak nie masy folderu, to sobie musisz zrobić folder o nazwie Dowload, i tam wgrać.
|
No już mam i co dalej nie ma żadnych dodatków w grze :( a skąd ściągnąś meshe ??
A i jeszcze jedno mam taką płytkę z dodatami i w tej ksiące pisze że trzeba wgrać patch zamieszczony na płytce ale ja nigdy nie instaowałam żadnego patcha a działały mi dodatki :P |
Folder o nazwie Downloads musisz sobie sama utworzyć w Moje dokuemnty->EA Games->The Sims 2 (jeśli go nie ma).
Meshe ściągasz ze stron z dodatkami. Np. są włosy i klikasz w "Download", żeby je pobrać. A gdzieś obok powinien być link do mesha ("hesh", "download mesh" itp.), jeśli dodatek wymaga mesha. A jeśli chodzi o patch, to moze chodziło o to, żeby zainstalować program CEP (Colour Enable Package). Nie wszystkie dodatki bez niego działają. Jak sie go nie ma, to nie działają np. obrazy i meble. No i oczywiście dodatki typu .rar i .zip musisz rozpakować (np. programem WinRar) zanim cokolwiek z nimi zrobisz, dodatki typu .package musisz dać do Downloads, a te typu .sims2pack instalujesz dwoma kliknięciami myszki i nie daje się ich do Downloads. |
Wielkie dzięki :kiss: za pomoc . Myśle że już mi to będzie działać :)
|
A gdzie wgrać te meshe do pliku Downloads ?? Z góry thanks :D
|
Meshe, tak samo jak wszystkie inne dodatki, daje się do folderu Downloads. :)
|
Elllllllllllllooo
Nie pisze się pliku Downloads,pisze się folderu Downloads
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:48. |