![]() |
błąd przy instalacji?
Pisze, bo mam problem z instalacją "The sims2".
Przy instalacji pierwszej płytki na 19% wyskakuje okno : "Podczas kopiowania pliku "TSData\Res\Sound\Sfx1.package Czy chcesz ponownie spróbować skopiować plik czy zakończyć instalacje?" Jak naciskam "Ponów próbe" to po kilu procentach błąd znowu wyskakuje i znowu i znowu. Jak naciskam Anuluj to kończy instalacje. Dodam, że kiedys instalowałam gre z tą płytką i wszystko działało! Teraz próbowałam instalować windows jeszcze raz i nic nie pomogło. Prosze o wytłumczenie jak mam tą gre zainstalować, tylko tak żebym zrozumiała, bo na komputerach sie za bardzo nie znam :( pozdrawiam i czekam na pomoc :shy: |
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=33827
Podobne rozwiązanie tylko twój uszkodzony plik znajduje się w compressed.zip i jest inny (musisz poszukac kogos kto Ci go umiesci w necie albo przesle). |
ok, wielkie dzięki za pomoc. ;) Czy ktoś mógłby umieścić dla mnie ten plik na jakiś serwerze?albo poprostu przesłać na [email protected] ? ;(
|
Cytat:
Może jednak ktoś pomoże? Bardzo prosze ;( |
Mam ten sam problem i z tym
samym plikiem,wszystko dokładnie jak u ciebie. może mi ktoś mógłby wysłać plik na [email protected]? będę wdzięczna i odwdzięcze się jakoś ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:36. |