![]() |
Szukam czegoś do wskrzeszania
Tak jak w temacie, szukam czegoś, czym możn y było wskrzesić umarłego sima. Bo np. Balbina ma 6 dzieci, i nie daje sobie już rady :P Polegam na was!
|
Jak masz TS2 na studiach to jest w nagrodach kariery taki telefon do wskrzeszania. Chyba dla kariery eee.. paranormalnej. Chyba jest kod by wszystkie nagrody udostępnić! ;)
|
jeśli masz Ns to wpisz "boolProp testingCheatsEnabled true" kliknij z prawym Shiftem na gazete, wybierz Career Rewards czy jakos tak i Karier paranormalna. Będziesz miala Wskrzeszeniomat w nagrodach za kariery. A jak nie masz NS to nie wiem :(
|
No ja właśnie nie mam NS tylko NŻ :(
|
Z tego co wiem, wskrzeszać można Insimenatorem, ale nie wiem dokładnie, która to opcja. Ale można, bo np. niektórzy przywracali Bellę Ćwir z Miłowa.
Poradnik do Insimenatora: http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=22941 Działający link do tego dodatku jest gdzieś w komentarzach do poradnika. Dodatek może powodować błędy (ale nie musi), np. mogą zniknąć opcje między Simami, które dochodzą w NŻ, ściąga się go na własną odpowiedzialność. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:47. |