![]() |
"Pustynna Burza" - Ultra Clean [BRAK ZDJĘĆ]
Dom w klimacie pustynnym.
Z przyczyn ode mnie niezależnych dom jest ultra clean, wszystkie tapety poszły sie ... razem z całym downloadem, ale wydaje mi się, że nie rzuca się to tak bardzo w oczy :) Przy budowie starałam się zachować "pustynny klimat" i dlatego wnętrze w ciepłych kolorach brązu, beżu z połączeniem jasnego i ciemnego drewna. Aby odrobinę urozmaicić dodałam trochę zimnych, szarych dodatków, jednak wydaje mi się, iż klimat został zachowany, oceńcie to sami. Umieściłam w domu dość sporo roślinności głównie ze względu na brak roślin za oknem. Przejdźmy do prezentacji. To juz wszystko, mam nadzieję, że się podoba :) Oceniajcie. |
Jestem pierwsza :) 100.../10 Bardzo fajne połączenie. Naprawde, bardzo ładnie dobrane kolorki. Wszytsko jest na cacy!! Myśle, że ty też ocenisz mój dom, który dzisiaj wstawiłam!! :)
|
CUDOWNY!!! Wszystko jest świetnie dopasowane, troche kuchnia mnie wnerwia. Daje 9,9/10 za tą koszmarną kuchnie.
|
Świetny ogród, tak samo wnętrze. To jeden z najlepszych domów, jakie kiedykolwiek oglądałam 10/10 :D
|
Ten dom jest CUDOWNY.Daje 10/10 :D :D :D :D :D
|
Ładny domeczek! :) Kolorki fajnie dobrane i rzeczywiście jak tak oglądam kojarzy mi się z pusynią :D Super! Nie podoba mi się łazienka. Można by się w niej nabawić klaustrofobii. ;) I jest bez kranu :O Wiem że toalety zazwyczaj są bez karnów, ale ja bym tam go wstawiła.Kuchnia- prawie jakby jej nie było. Zero sprzętów, tylko lodówka i kuchenka. Pokoik dzięcecy jest za bardzo zagracony. Szczególnie widać to na I zdjęciu. W sypialni cudowny jest ten kącik. Nie podoba mi się tapeta. Bryła jest COOL! Daję 8/10
|
Innowacyjnny, piękny, ładna bryła, ciekawe wnętrze
10/10 Dawno nie widziałem na tym forum tak nietypowego domu. Gratulacje :) |
Bardzo mi sie podoba ten pustynny klimacik :P Dom jest świetny, a i ogród był super ^_^ 10/10 :)
|
Super bryła, super wnętrze, super ogród i super klimacik. Ogólnie wszystko super. 10000.../10
|
Naprawde bardzo mi się podoba!!!!!!!
Moja Ocena 1000000000000000000000/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29. |