Mimo iż jest to twój pierwszy dom, nie popisałaś się zabardzo. Nie podoba mi się bryła, jest brzydka i ciężka. Szkoda, że ogród jat nie zagospodarowany (nawet drzewa nie ma żadnego). Powinnaś zwracać uwagę na detale (ale tym razem ci sie upiecze) jak:np zasłony (w kuchni wchodzą na kuchenkę-a to grozi pożarem :D-a co do samych zasłon, wogóle nie pasują-przeznaczone są do wnętrz klasycznych a nie do współczesnych), ogólnie powinnaś popracować nad doborem mebli bo obok antyków stawiasz meble z ery kosmicznej (wiem, że teraz modne jest zestawianie mebli z dwóch różnych epok, ale powinny być one jedynie akcentami). Pamiętaj też, że nie ustawia się mebli na oknach (jak np:szafa u nastolatki). Jak robisz zdjęcia to używaj trybu kamerzysty (tzn:naciśnij TAB ). Mam nadzieje, że moje rady pozwolą ci na stworzenie wspaniałego domu. Czekam na twoją kolejną pracę!
Ocena 4/10 (nie martw się, jeśli troche poćwiczysz to napewno będzie dobrze i pośród wielu tandeciaży będzemy mieli kolejnego świetnego architekta na forum)
Pozdrawiam:
Ulmille
|