![]() |
Jakieś czerwone coś dokoła rodzinki. Pomocy!
Mam problem. Jak zrobie sobie rodzinke i ja zapisuję albo gdy wchodze do jej domu to wokól niej jest taki czerwony wielokąt. Wszystko jest jak zawsze rodzinka stoi stara trzyma dziecko na rekach a nastolatka sie krzywi. Ale to czerwone coś... I to nie tylko przy jednej rodzince tak sie robi. Prosze was bardzo! Pomóżcie!
*************** I nie mówcie żebym odinstalowała i zainstalowała simsy od nowa. Niedawno miałam formata i musiałam wszystko od nowa instalować. I przed formatem też wokół rodzinki robiło sie takie coś... HELP ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( :( |
Umiałabyś wstawić zdjęcie tego czegoś ?
|
Może ona nie wie jak zrobić screen?? Myśl trochę.
A więc dobra ciocia wytłumaczy ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Tak. Musisz uruchomić grę, wejść do rodzinki i jak pokaże ci się to "zjawisko" (ten czerwony wielokąt) ustaw kamerę takk, abyś je dobrze widziała. Zrób pauzę w grze (naciśnij P), a następnie naciśnij klawisz (są na nim napisy takie jak poniżej), znajduje się on nad klawiszem "Delete". Scrn ----- SysRq A więc jak już zrobisz tego screena, wejdź sobie w katalog, tu gdzie masz simsy zainstalowane. Tu powinnaś mieć ten plik. Jak klikniesz to on się otworzy. No a teraz sposób 2. Wejdź do domku, i zrób fotkę (bodajże naciskając "C"). Potem wyjdź z gry, znajdź ją na dysku i wklej tutaj. A jak to zrobić?? Oj, będzie trochę pisania... Wejdź na stronkę www.fotosik.pl Niaciśnij na przycisk przeglądaj i wyszukaj miejsce gdzie masz tę fotkę. Kliknij ją i naciśnij Ok. Naciśnij przycisk "Dodaj". Program dołączy zdjęcie. Później jak masz opcję "pełen rozmiar na forum", obok jest taki jakby link (okienko, w którym są pewne dziwne znaczki, np. URL itd itd.). Później wejdź w ten temat, zaznacz opcję "odpowiedz" i skopiuj do tematu ten "link", kliknij "wyślij odpowiedź" i gotowe!! |
Dobra macie screen
Musi byc fotosik.pl? Ja to zalinkowałam na imageshack.us. Djae link bo nie umiałm wkleic obrazka do posta. http://img83.imageshack.us/my.php?im...nzsimswqc4.png
I co o tym sadzicie? |
Chyba
Wydaje mi się że to zależy od poziomu aspiracji, sprawdź czy to będzie gdy wszyscy będą mieć platynową asipracje
|
Karta graficzna
Cytat:
|
ja tez mam coś takiego.. :/
ale nie wydaje mi się żeby to była wina grafiki.. |
Raczej to pierwsze bo ja zeczywiscie mam słaby komp. a co do drugiego to przeczytaj sobie mój podpis to sie dowiesz ze mam ORGINAł!!!
|
No comments...
Cytat:
|
Masz za słabą kartę graficzną. Ale możesz zainstalować dodatek Na Studiach i problem zniknie. (wiem bo też tak miałem)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:32. |