![]() |
:( cześć!
Mówiliście mi ostatnim razem że żebym miała smoczą łuskę to muszę ją kupić! Ale jak ?? Przecierz dzieci nie mogą zdobywać magimonów!!!!!A poza tym jak nacisnę na stoisko Wiki to wtedy pisze tego przedmiotu mogą używać tylko dorośli!!!! Co robić?? :unsure: |
Dzieci nie mogą kupić smoczej łuski za magimony. Owszem, mogą mieć w magazynku magimony (poprzez otwarcie magicznej paczki i opcji "dodaj...magimony"). Dzieci zdobywają smoczą łuskę dzięki smokom. Dorośli mieszkający w tym samym domu co dzieci czyli inaczej matka, ojciec lub ogólnie rodzina tego dziecka musi zdobyć magimony (poprzez pokazywanie sztuczek, pojedynkowanie się itp.) i kupić u Wampirzycy Wiki smocze gniazdo za 49 magimonów. Kiedy przyniesie je do domu, poczekaj na wuklucie się jajka (zwykle trwa to jeden Simowy dzień) i potem dorosły lub dziecko muszą głaskać, czesać i łaskotać smoka bardzo długo, aż w końcu smok obdaruje Cię albo smoczymi łzami albo smoczą łuską. Uważaj tylko na charakter tego smoka: długo nie pilnowane czyli pozostawione bez towarzystwa mogą podpalić Ci dom! No, myślę, że pomogłam :D
|
Dodam ze jak sie czesze smoka daje on smocze luski a jak sie go laskocze to daje smocze lzy :)
|
Na upartego nawet jak dzieci mają magimony to nic z nimi nie zrobią. Za to na oficjalnej stronie MAxisa jest szafka magiczna do której rodzice mogą wkładać smocze łuski/smocze łzy/ muchomotry itp dla swoich pociech!!! Bardzo wygodne :)
|
:( A gdzie taka szawka jest???
|
Na oficjalnej stronie Maxisa ---> http://www.thesims.com ;) Jednak żeby ściągnąć tę szafkę trzeba mieć założone konto ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:06. |