![]() |
Domek bez dodatków z neta [BRAK ZDJĘĆ]
Oto mój nowy domeczek. Mam nadzieję że się Wam spodoba:-)
Czekam na szczere ocenki :) Pozdrowionka :* |
yyy szczerze to on taki w srodku nie zaciekawy :) ale zeby ci przykro niue bylo dam ci 10 :D
|
Domek jest OK. Tylko ta kuchnia troche za ciemna ;) Wiem, ze polowa bedzie uwazala ze domek jest brzydki "bo nie ma dodatkow z neta" hmm. daje ci 8,5/10 :)
|
Fajny jest ten domek i to bez dodatków z neta :) Daje mu 10/10. Dobrze, że pokazałaś, że przedmioty, które już są w grze też wyglądają ładnie ;)
|
Przykro mi to mówić ale dom nie wywarł na mnie pozytywnego wrażenia. O ile dziwną, ciężką bryłe mogę przeboleć (ok nie kazdy musi to umieć) o tyle już wnętrza mnie odrzucają. Mam wrażenie, że oglądam na każdym kolejnym zdjęciu inny dom-raz jest nowocześnie raz rustykalnie- wnętrza nie tworzą jednej, wspólnej całości. Jedyne za co mogę ciebie pochwalić to brak dodatków (chociaż to wcale nie taki wielki wyczyn).
Ocena: (bardzo trudno mi tu coś wpisać) 3/10 Pozdrawiam: Ulmille |
dom ogromny jak cały wilczy szaniec... I powiem szczerze...niezbyt ciekawy...taki zbyt maxisowski...Podoczepiam sie szczegółów...podłóga w łazience i salonie :|...Poprzednie twoje domki bardziej mi się podobały 2+/10 |
Nie wiem co to ma być. Może zakład psychiatryczny...Jedyny plus to stonowana kolorystyka wnętrza, ale to jednak za mało. Moja ocena 1,5/10.
|
Mi się nawet , nawet podoba. 7/10 ;)
POzdrawiam |
Kuchnia za ciemna a salon za jasny (jak dla mnie) ale musi być trudno bez dodatków z neta dlatego dam ci ulge ;P ;P 7/10
|
Dom mi się nie podoba.
Bryła 3/10 pokoje 6/10 weście 10/10 Dom tak wogule 10/10 = 29/40 I tak fajny domek. Bardzo fajny pomysł. Pozdro Natix |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:54. |