![]() |
Problem z rozpakowywaniem dodatków... :/
Mam okropny problem i jestem u kresu wutrzymałości! ;( :angry: Otóż mam dwa dyski wymiennne - jeden z internetem, drugi z grami. Dzisiaj pościągałam sobie dodatki do The Sims 2. Wszystko było spoko, do póki nie przegrałam ich na płytkę, żeby wgrać sobie na drugim dysku:excl: Z formatu bmp, zamieniły mi się na niemożliwe do odczytania i za nic w świecie nie umiem tego zrobić. Próbowałam rozpakowywać, zamieniać i nic! :( Błagam pomocy!
|
głupota
Cytat:
|
Cytat:
Anulko :) Jeśli Twoje dodatki były w formacie bmp, to znaczy, że chyba źle je ściągnęłaś. Dodatki zazwyczaj ściągają się spakowane, czyli w formacie zip lub rar. Przenieś je na dysk z grą The Sims 2, a następnie rozpakuj do folderu Downloads w Moich dokumentach/EA Games/The Sims 2. Po rozpakowaniu powinny mieć format package ;) |
sory
Cytat:
|
Pomocy!!
Proszę o pomoc bo mam problem taki że nie mogę wogóle mieć dodatków.
Nawet nie mam folderu downloads.Mam wszystko co związane z the sims2w folderze Ea games to pojawia mi się w formacie All Playera (do odtwarzania filmów). Już próbowałam tworzyć nowy folder Downloads ale to nic nie dało.:( Mam dodatek nocne zycie ale zainstalowalam go w innej lokalizacji.Nawet nie mogę oglądac filmów,bo nie mam folderu movies.Pomocy !!!! :| |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:24. |