TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Inne gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Neverwinter Nights 2 (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=35168)

weris 25.01.2007 17:21

Neverwinter Nights 2

Jeżeli ktoś z was gra w Neverwinter Nights 2 to zapraszam żebyście podzieli swoim zdaniem itp. Z innym ! :D

Agaś 11.02.2007 17:42

Świetne!

Jeny moja ulubiona gra RPG ^^ Grafika świetna, fabuła ciekawa i mnóstwo nowych funkcji. Do tego własna twierdza i ten powiewający płaszczyk... ach, och ^^ Moja ogólna ocena to 9.5/10. NWN 2 rządzi po prostu.

Camilla's Dark Side 18.02.2007 16:22

Heeh ja siekam w Nwn2 xP ale jednak wracam czesto do pierwszej czesci... jakos tak przyjemniej i w dwójce troszke gowniano zrobili opcje multiplayera.. nie ma buddy list i takie tam. Ogólnie bardzo fajna gra swietna grafika bardzo wciagajaca fabóła tez jest :)

ALEXANDER 19.08.2007 18:12

Odp: Neverwinter Nights 2

Mam o tej grze takie same zdanie jak Agaś. To mistrzostwo!

Nie mogę się doczekać dodatku!

~fireants 19.08.2007 18:20

No fajne, tylko za cholerę nie mogę zabić orków < :f >, gdzie w NwN zabijałam je jednym zamachem \m/ Ale tak ogólnie gra bardzo fajna, grafika jest świetna. Tak jak w jedynce podoba mi się też muzyka. Szkoda tylko, że przy większych walkach gra mi się tnie, ale cóż, wina procesora :f No i czekam do pażdziernika na dodatek.

mario 30.08.2007 21:33

Aj, uwielbiam tą grę. :D Przywołuje wspomnienia. jednak 1-nka była jakoś lepsza. Ale rozmawiamy o NWN2, a więc... grafika świetna. Niestety mój komp udźwignął tylko średnie ustawienia. :con: Przeszedłem całą. Ale bardzo się męczyłem z Królem Cieni w ostatniej walce. Ale nieźle rozbudowałem Warownię na Rozstajach. :D Ogólnie bardzo fajna gierka, moja ulubiona RPG. Chyba sobie znowu zainstaluję i zagram. Tylko muszę skombinować miejsce na dysku. ;P

ALEXANDER 02.09.2007 15:16

Cytat:

Napisał chouétte
No fajne, tylko za cholerę nie mogę zabić orków < :f >,

Próbowałaś już zmniejszać poziom trudności?

~fireants 02.09.2007 15:29

Nie o: Jak będę miała miejsce na dysku to zainstaluje i zobaczę : P Może ktoś chętny przez sieć :f

ALEXANDER 04.09.2007 19:55

Ja niestety odpadam; Nie mam jeszcze komputera zdolnego do uniesienia tej gry... A nawet jak takowy dostanę to będę miał kłopoty internetem. Mam jakiegoś "Blueconnecta" przez którego nie działa gra przez sieć...

Swan 18.08.2008 15:19

Ja właśnie dzisiaj kupiłam tą grę ;O Nie wiem jak to będzie wszystko wyglądać, bo choć jestem miłośniczką RPGów wszelkiego rodzaju, to w NWN nigdy nie grałam. Kupiłam w sumie za radą i mam nadzieję, że się nie zawiodę;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:34.