![]()  | 

Sami chłopcy 

Mam problem. Gdy moja Simka zachodzi w ciąże, a ja czekam na upragnioną córeczkę ciągle rodzą się chłopcy! We wszystkich rodzinkach ;(  :O nie wiem co mam z tym zrobić... pomóżcie! 
	Pozdrawiam Nikita PS. Dlaczego znowu forum przenieśli?  | 

Jak zaczyna się poród to zapisz grę i jak urodzi Ci się chłopak to wyjdź bez zapisywania do otoczenia i wejdź jeszcze raz (a jak znowu urodzi się chłopak to jeszcze raz to samo). I tak do skutku (czyli dziewczynki) albo do znudzenia.  
	Odpowiedź na PS: Ktoś się tu włamał i przeniósł. Ale jedna użytkowniczka postraszyła policją i pomogło (mam nadzieję że już nie będą przenosić).  | 

Miałam ten sam problem  ;P  Słuchajcie, historia była taka: 
	Simka chciała mieć 6 dzieci. Pierwsze dziecko - chłopec. Moja reakcja - no cóż, lepiej starszy brat Drugie dziecko - chłopiec. Reakcja - No dobra, do trzech razy sztuka. Trzecie dziecko - cłopiec. Reakcja - Qrcze! Ile można rodzić chłopców pod rząd??? Czwarte dziecko. Przed porodem - Teraz musi być dziewczynka, no bo ile można rodzić chłopaków??? Poród - chłopiec. Reakcja - Cholibka! Chyba sie nigdy dziewczynki nie doczekam! Piąte dziecko - chłopiec. Reakcja - już sie przyzwyczaiłam... Szóste, ostatnie - ja znudzona, prygotowana na koleje losu... dziewczynka! Reakcja - Jupi!!! Wkońcu dziewczynka! W ten oto sposób miałam w rodzinie 5 chłopaków i jedną, jedyną kobietke ;P  | 

a ja mialam podobny problem, tylko, ze umnie miasto bylo zarojone od kobiet-_-"... a potem mialam formata;p. 
	 | 

Też mnie to wkurza. Jak chcę dziewczynkę to zawsze rodzi się chłopiec. W pewnej rodzinie chyba urodziłam 6 albo 7 dzieci, bo chciałam mieć dziewczynkę i ta ostatnia to właśnie była dziewczynka. Chciałam się tych chłopców jeszcze powyzbywać to spowodowałam pożar i się spalili (niestety ojciec też się spalił). Zostawiłam tylko najstarszego z rodzeństwa i najmłodszego. A reszta poszła z dymem. A, no i jedno dziecko mi wzięła opieka społeczna. 
	A czasami przed porodem zapisuję grę i jak mi się nie urodzi 'to co chcę' to wychodzę do otoczenia nie zapisując.  | 

Mmm, wiec musimy oszukac jakos los  :P . Tylko jak? moze najlepiej pomyslec sobie, ze chce sie chlopaka, gdy tak na prawde pragniemy, zdrowej, ladnej, coreczki  :P . Albo jak Justa wspominala, to raczej nie zawodzi. 
	 | 

musisz włączyć program simsddj i tam się ustawia               sciągni ten program 
	 | 

Zadziałało ;) zrobiłam sposobem Justy :D 
	Pozdrawiam Nikita  | 

Jest normalny sposób 

Jest sposób na to by urodził się chłopiec lub dziewczynka, mi się zawsze sprawdza i na forum simsweb też ktoś opisuje taki sposób, otóż jak już weźmiecie opcję odpręż się i wtedy wybierzecie postaraj się o dziecko, to sposób jest taki,jeżeli klikniesz: 
	SIMKĄ NA SIMA i wybierzesz opcję postaraj się o dziecko urodzi się chłopiec SIMEM NA SIMKĘ urodzi się dziewczynka to wszystko zależy właśnie od tego kto zaczyna mi sprawdza się za każdym razem wypróbuj i napisz czy podziałało, mnie się nawet wydaje,że w grze to jest po prostu zakodowane :):):)  | 

Cytat: 

| 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:32. |