![]() |
Chocolate Hous [BRAK ZDJĘĆ]
A oto mój drugi domek: B)
I to na tyle, oceniajcie ;) ;) ;) ;) ;) |
Domek bardzo mi się podoba, ale w kuchni ściany nie w moim stylu więc daje 9/10 :D i jeszcze mam małe pytanko skąd ściągacie dodatki do the sims 2 ?
|
Domek jest bardzo łądny i daje mu ocene 9,5/10 :D
|
Domek jest ładny... Fajne dodatki...Podoba mi się :) To co bym zmieniła to:
- za dużo półek z książkami ( chodzi o tą biblioteczkę ) Są 3 takie same półki i troskzę dziwnie to wygląda, jak na każdej stoi to samo... -Łóżka w pokoju nastolatków ( za dziecinne ) -Te kratki, które pełnią funkcję daszku nad samochodem... nie podobają mi się... Ale ogólnie jak na drugi domek to naprawdę super! Daję 8/10 i czekam na kolejny ;D Pozdrawiam :* Kasia |
Wow , piękny. Całkowicie mój gust. Bardzo mi się podoba. Tak trzymać !
10/10 Pozdrawiam |
Domek ogólnie ładny. Ale rzeczywiście te biblioteczki są troche teges...
Ocenka 9/10 |
Domej jest piękny! Bardzo mi się podoba! Zmieniłabym jedynie łóżka...
Moja ocena: 10/10 P.S. Mam jeszcze pytanie: Widziałam tutaj parę rzeczy z pewnego dodatku, który ściągłam, ale go usunełam (od razu mówię, że to był dodatek ściągany ze strony - oficjalnej) To jest ten obraz taki duży i jeszcze ten podłużny obraz nad wc? Nie pamiętasz może jaka to była strona? |
Dzięki za ocenki ;)
A co do obrazu, to wydaje mi się, że jest tutaj ale nie jestem pewna : http://www.aroundthesims2.com/ |
Za ogródek 9,9/10 za klocek 9,5/10 ,a za dom w środku 9,2/10 ;)
Bardzo fajny dom za całość daje 9,6/10 ;) :) |
Supcio domek!! W środku też fajniutko ;) Tylko trochę w nim za ciemno. Ale wrażenie daje niesamowite!!!!! 7,5/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:08. |