![]() |
Narazie nic się nie dzieje specjalnie. No, poza podrzuceniem dzieciaka;)
Zdjęcia ładne, duże, dobrej jakości. Chmurki, itp. dobrze rozmieszczone. Nie dopatrzyłam się żadnych usterek, błędów ortograficznych bądź językowych. Póki co - krótko. Ale dosć ciekawie, wciąga. Aż chce się czytać dalej. Ocenie po następnym odcinku ^^ Pisz/cykaj fotki szybko dalej. Powodzenia ^^ PeeS: Podobał mi się jego tekst 'Hej, chce ktoś dziecko? Tanio oddam! Nie ma chętnych?', hehe;) |
Jak na razie to spoko FS. Czekam na dalsze odcinki :) wciągnęło mnie... a więc tak:
Tak jak powiedziała Rai zdjęcia duże i wyraźne, treść bez błędów ortograficznych a nie interpunkcyjnych xP i na razie ciekawie się zapowiada. Oby tak dalej ;) Ocenię przy 3 odcinku. Pozdrawiam Nikita |
Ja chce dziecko ;p Słodziutkie maleństwo. Przeczytałam pierwszy odcinek
i stwierdzam, że bardzo ciekawie sie zapowiada. Oglądałam już kilka filmów o podobnej fabule, ale ty możesz mieć zupełnie inny pomysł. Miło sie czyta. Już teraz moge powiedzieć, że STRASZNIE MI SIE PODOBA :D Pozdróffki. PS. Hmm... Pierwsze fotostory moderatorki za mojej ery ;) Chyba... |
zapowiada się jak narazie ciekawie^^'
ładne fotki dobrej jakości, nie ma błędów...czekam na następny odcinek! x> |
No nie mam pojęcia czemu pokojówka odepcheła Charliego :shifty:
Ps. W tych gatkach wyglada zjawiskowo :smirk: Bardzo ładnie. Ciekawie sie zapowiada... wiec czekam na pierwszy odcinek. Pozdrawiam... :) |
bardzo uadne fotostory <33
kiedy next part? <333 XDDDD |
Dosyć ciekawie się zaczęło. Mam nadzieję, że dalsze odcinki będą równie fajne, albo nawet i lepsze. Praca wykonana ładnie, esteycznie i starannie - pochwalam. No cóż, czekamy na dalsze losy Charliego (a tak swoją drogą to fajne imię ^^).
|
Fajne fotostory, tylko na razie trochę nudno(chyba że pod koniec, gdy zobaczył dziecko pod drzwiami). W simsach(w realu nie) denerwują mnie małe dzieci, ale to stworzone przez Ciebie nawet mi się podoba. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka.
|
Mnie się podoba... Bardzo fajne oczywiście to prolog więc narazie nie daje oceny dam być może po 1 lub 2 docinku. ALe tak to bym oceniła na 10 :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:30. |