![]() |
Nie wiedziałem gdzie to umieśćić...
... więc dałem tutaj
Pożyczyłem od koleżanki takie płtki z Komputer Świiat gry w których jest mnóstwo dodatków ponoć ;/ pytanie jak to zainstalować |
Chyba z Extra gry :O
1.Jak już wybierzesz już z której strony ściągasz (simsweb itp......) to masz dużo obrazów i do rozpakowania. 2.obrazami sprawdzasz co to za rzecz i jak ci się podoba to kopiujesz do folderu downalds i rozpakowujesz. 3.*Uważaj bo w dużo rzeczach niema mesha* 4.jeśli jedna rzecz niema mesha to są w folderze kształty z tej płytki ściągnij mesh z folderu kształty a później kolor. *W niektórych nierozpakowanych rzeczach jest już mesh ale części rzeczy niema mesha.Jeśli niema mesha posłuchaj się punktu 4 ;) . |
NIe ma
a ja mam tak ze w zwierzakach zainstalowalam meble do kuchni jak wlaczam gry to jest ze sa a ich serio nie ma:(to jakies meshe trzeba co to jest?
|
Cytat:
Tylko Arek nie wspomniał o tym, że trzeba najpierw rozpakować pliki gdzieś na komputer, bo one są spakowane. Możesz to zrobić np. programem WinRar - http://winrar.pl/ (jest też na tej płytce). A rozpakowane dajesz do Downloads. Jak rozpakujesz, to patrzysz w jakim formacie jest plik: - .package - taki plik dajesz do Downloads, - sims2pack (np. podłogi, tapety) - nie dajesz do Downloads, tylko każdy dodatek pojedynczo instalujesz dwoma kliknięciami myszką. ;) |
Nie mówiłem o Winraru bo nie trzeba :P
Moja koleżanka nie ma internetu ani Winrara i daliśmy se rade :D |
Cytat:
Bo spakowane by na pewno nie działały... Chyba jak nie ma programu to można w systemie Windows to rozpakować, ale wydawao mi się, że tylko pliki .zip. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:28. |