![]() |
Wgrałam "Na studiach" i gra mi nie działa.
Jako pierwszy dodatek zainstalowałam Nocne Życie. Gra działała ślicznie, w miarę szybko, wszystko cacy. Teraz zainstalowałam Na studiach i kaplica. Gdy odpalam z ikonki NŻ wyświetla się napis że dodatek Na studiach został odinstalowany i w grze faktycznie go nie ma.
Gdy odpalam z ikonki Na studiach nie ma ciuchów, fryzur itd. z Nocnego Życia. Dodatkowo jedyne otoczenie które mi wtedy działa to Werona, bo nią wcześniej w ogóle nie grałam. Po za tym robiłam kiedyś w Body Shopie nowe ciuchy na podst. tych z Nocnego Życia i one też działają tylko gdy odpalam z ikony NŻ. I to tyle i to tak. Czy ja mogę coś z tym zrobić, a jeśli tak to co? Naprawdę, wolałabym uniknąć reinstalki od podstawy. |
Próbowałaś reinstalki samego Na Studiach?
|
Z okazji, że mam wszystkie dodatki i po instalce nie zawsze działało mi tak jak potrzeba to napisałem do pomocy EA GAmes. Człowiek napisał mi kolejność w jakiej powinny być instalowane dodatki i twierdził, że tylko w tej a nie innej. Według tego maila Nocne życie powinno być instaloane po Studiach. Może to jest powód twoich problemów
|
Cytat:
Wiem, ze jestem denerwujaca juz, ale mam pytanie: to jest oryginal? Te gry? :P |
Cytat:
W kolejności mówicie? Dzięki, spróbuję, jak tylko odzyskam NŻ, bo na razie mi je koleżanka zarekwirowała:D . |
A czy czyściłaś wpisy rejestru EA Games np. programem Reg Cleaner?On mi schrzanił Simsy 2 razy,tj. same się usunęły -,-
|
Cytat:
|
A może zainstalowałaś do złego folderu?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:58. |