![]() |
sliczny ,śliczny ,śliczny!
10/10 |
no średni...
Lepszy byłby zwykły chodnik Dziwne wejście...wchodzisz a tu za chwilę kanapa 8/10 |
Bryła i wejście bardzo mi się podoba. Kuchnia z jadalnią również , ponieważ są dopracowane. W salonie podobają mi się najbardziej te " lustrzane " panele. Są jak najbardziej w moim guście .salon jest ładny. :) Łazienka jest bardzo ciekawa , szczególnie podobają mi się meble. Moim zdaniem sypialnia Ci trochę nie wyszła , dlatego że jest tam właściwie tylko łóżko i komoda.Za to gabinet jest bardzo fajny. 8,5/10 :)
POzdrawiam |
Prześliczny! Daję 11/10 :)
PS. Te kwiatki zdechną w łazience |
Nom fajnie, fajnie :)
Wiec tak: Nawet fajna bryla, choc taka zwykla to i tak ma cos w sobie :) Nie podoba mi sie ten chodnik przed domem i ta zielona trawa...moim zdaniem jest za zielona...tak sztucznie wyglada. W kuchni jest fajnie, nowoczesnie, jednak troche pustawo, ja dalabym tam jakas wysepke :) Jadalnia jest ok, niczego sie nie czepiam :) Strasznie fajna ta roslinka za krzeslami :) W salonie nie podoba mi sie ta ścianka (prawa strona od TV), roślinka też mi się nie podoba, wygląda sztucznie :P Łazienka jest w miare, ale nie ma w sobie tego czegoś, jest po prostu i tyle. W sypialni nie podoba mi sie szafka (komoda?) i łóżko, nie pasują do pokoju, ogólnie sypialnia nie przypadła mi do gustu, kolorystyka mi nie pasuje, a roślinka znowu wygląda jak sztuczna. Gabinet (?) mały troche, ale fajny, tylko to biurko mi znowu nie pasuje. Moim zdaniem nie powinieneś dawać rzutu z góry, ponieważ dom wygląda na pusty i troche obniża to ocenke. Ogólnie to dom może być, popracujesz troche i będzie dobrze :) Ja daje ocene 6/10, bo pomimo tych błedów, które ci wytknęłam to dom ma w sobie to "coś" :) |
widac ze lubisz lakierowana podloge :) troche pusto i nieciekawie w sypialni, ale jest ok. bryla prosta ale dobra :) aha i rzeczywiscie niepotrzebnie dajesz rzut bo wtedy widac ze dom tak naprawde jest pustawy.... hmm 8.4/10 ;)
|
Ładny ^^ Skąd masz takie dodatki?
|
Odp: Kolejny dom by Kuba xD
4/10 wejście mi się nie podoba,w środku ........ :O
|
Odp: Kolejny dom by Kuba xD
Twoja podłoga świeci się jak cholera. Napisz mi proszę co to za mod lub ustawienia graf.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:15. |