TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Zamiast Tych Z Neta Są Zwykłe..... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36011)

shezza 01.04.2007 20:39

Zamiast Tych Z Neta Są Zwykłe.....

Licze, że pomożecie... Dzisiaj przeszukałam całe forum i znalazłam full linków do stronek z dodatkami. Zainstalowałam tego bardzo dużo. Wchodze w simsy, robie nową rodzine... i tu zaczyna sie problem. Wchodze we fryzury specjalne, a tam zamiast *****istych fryzur z neta są... zwykłe, poste czarne włosy zrobione przez EA. Z niektóymi ciuchami też tak jest, zamiast tego ściągniętego jest zwykły, biłe rybaczki i czerwona koszula..... Help! Może to błąd jakiegoś programu albo jego brak...? Na pewno nie jest to wina dodatków, bo sią ściągane ze sprawdzonych stron...

Eámanë 02.04.2007 17:33

A ściągnęłaś też odpowiednie meshe? Przeczytaj ten temat :)

Alatáriël 02.04.2007 18:46

Z modthesims ściągałaś? Musisz ściągnąć meshe.

stagnacja 02.04.2007 20:32

No właśnie. Wszystko tkwi w meshach. Musisz się cofnąć i je ściągnąć :(
Przy każdym ubraniu itp. jest słowo Mesh
może nie przy każdym ale przy tych rzeczach które ich potrzebują.

shezza 02.04.2007 21:18

Ok, dzięki. A z tym ma coś wspólnego CEP? Bo kiedyś go ściągałam i chyba nic mi nie dał....

Alatáriël 02.04.2007 21:26

Cytat:

Napisał Karisha_515
Ok, dzięki. A z tym ma coś wspólnego CEP? Bo kiedyś go ściągałam i chyba nic mi nie dał....

Chyba nie... Sądzę, że to głównie przez meshe.

vanity 02.04.2007 21:41

CEP to chyba jest od rekolorow, wiec to raczej nie ma nic z tym wspolnego...Jak mowia wszyscy to wina meshy, niestety musisz posciagac wszystko :/

EDIT: A wlasnie moze to byc wina tego, ze nie masz jakiegos dodatku do TS2 ( np. wlasny biznes, itp), ale skoro nie slyszalas o meshach to raczej tego wina :P

kornelia911 03.04.2007 13:56

Cytat:

Napisał Karisha_515
Wchodze we fryzury specjalne, a tam zamiast *****istych fryzur z neta są... zwykłe, poste czarne włosy zrobione przez EA. Z niektóymi ciuchami też tak jest, zamiast tego ściągniętego jest zwykły, biłe rybaczki i czerwona koszula.....

Mam identyczny problem.Tylko,że u mnie nie ma tak ze wszystkimi dodatkami.A meshe?Jak ściągałam te ciuchy to,albo mesh był już załączony,albo po prostu..nie było go tam nigdzie do ściągnięcia
:con:

vanity 03.04.2007 14:37

Cytat:

Mam identyczny problem.Tylko,że u mnie nie ma tak ze wszystkimi dodatkami.A meshe?Jak ściągałam te ciuchy to,albo mesh był już załączony,albo po prostu..nie było go tam nigdzie do ściągnięcia
:con:
To może być wina właśnie tego, że nie masz dodatków Ep(?) (dodatki typu Własny Biznes itp) potrzebnych do dodatków z neta, albo może nie patrzysz dokładnie, podaj ze dwie strony, ze których próbowałaś ściągnąc, ale nie było do pobrania mesha, czy coś, to ci spróbuje pomóc :)

EDIT: A właśnie jak juz podasz te stronki to napisz jakie masz dodatki do TS2 :)
__________________________________________________ ________
TO MÓJ 200 POST :D xD

kornelia911 03.04.2007 15:08

Cytat:

Napisał Polia
To może być wina właśnie tego, że nie masz dodatków Ep(?) (dodatki typu Własny Biznes itp) potrzebnych do dodatków z neta, albo może nie patrzysz dokładnie, podaj ze dwie strony, ze których próbowałaś ściągnąc, ale nie było do pobrania mesha, czy coś, to ci spróbuje pomóc :)

EDIT: A właśnie jak juz podasz te stronki to napisz jakie masz dodatki do TS2 :)
__________________________________________________ ________
TO MÓJ 200 POST :D xD

Niestety stronek z dodatkami sobie nie zapisuje :(
A mam tylko zwierzaki,Ale moge Ci powiedzieć tylko tyle,że tam nie było żadnego znaczka do jakiego dodatku są te dodatki:P Bo na Modthesims2 są no,ale na tych stronkach już nie było..nie wiem dlaczego tak sie dzieje. :1smutny:

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:54.