![]() |
Zauważyłem NADMIAR tematów typu składnik+zaklęcia+tajne przepisy. Dlatego powstał ten nowy temat, aby ułatwić wam orientację w Abrakadabrze. Proszę wiecej nie zakładać tematów tego typu.
|
Ja znalazłam jaki¶ taki duży zielony kryształ ;) i podobno jest ich więcej :)
1. Czy kto¶ wie ile ich jest? 2.I jakie maj± zaklęcia? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D |
Cytat:
Bylo gdzies na Forum |
Kryształy wyrastaj± w Twoim ogródku,gdy bardzo dużo czarujesz.Może nawet wyro¶nie Ci magiczna Fasola albo Korzeń Problemu. :)
|
Mi te kryształy rosn± w simowych domach.Na serio.Same wyrosły.
|
No bo one wyrastaj± nie tylko w Abrakadabrowie,ale też na zwykłych działkach. :)
|
MAM PYATNO DO WAS!
Otóż... jestem tu od niedawna i chciałam się czego¶ dowiedzieć o Simach...znam sie na nich bardzo ale nie wiem czy si.ę nie mylę... mam wszystkie oryginalne.. ale za to w niektórych miejscach bardzzo wolnooo chooodz±±±±... :( i nie wiem co robić.. może to wina miesjca na dysku? ale mam go bardzo dużo! co jest jeszcze nie tak!? |
Moze zmniejsz detale to przewaznie pomaga
Ustawic mozesz tam gdzie zapisujesz gre (czyli takie trzy kropeczki na panelu sterowania) a pozniej klikasz na symbol monitora... Moze to byc tez spowodowane starymi sterownikami do karty graficznej lub starym DirectX`em... |
Cytat:
|
Zielony kryształ naucza sztuczki "duch". Wyrastały mi jeszcze czarne i czerwone kryształy, korzeń problemu, pelargonie na energie słoneczn± i fasola.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:58. |