![]() |
Domek Velvet [BRAK ZDJĘĆ]
Przedstawiam kolejny mój domek :) Wiem, że pare osób napisze, że zła kuchnia, ale mi się ten zestaw bardzo podoba, poza tym nikt takiej nie ma :P Ogródka nie ma i wiem, że za to też obniżycie, ale ten domek ma urok takim jakim jest, więc mimo wszytko proszę o komentarze:
I koniec. Czekam na komentarze :) |
Bryła mogła być o wiele lepsza,bo wiem,że umiesz robić naprawdę ładne.Do przedpokoju nic nie mam.Salon jest też bardzo ładnie udekorowany i widać,że są dobrane kolory.Jadalnia mogła mieć więcej niż 2 krzesła.No człowieku co się stało z tą kuchnią ?! może była by ładna gdyby te kolory był inne.Zlewają się i dlatego nie ma to UROKU.Co do sypialni nie pasuje jedynie ten "dywan".A łazienka ma wszystko na miejscu. ;) Ogólna ocena 7,5/10.
|
Hmm...bardzo podobny do twojego poprzedniego domu. Dach za stromy i dziwnie wygląda, popróbuj z kodem roofslopeangle wydaje mi się, że jak będzie bardziej płaski to dom będzie ładniejszy. W środku dobrze, choć są niedociągnięcia. Np. stół stojący przy ścianie (znowu! :-]) mizerna kuchnia czy łazienka zupełnie odcięta od reszty świata.
Ocena:6,5/10 Pozdrawiam: Ulmille P.S - jak zmienisz dach to daj fotkę...chętnie zobaczę go z dachem o mniejszym kącie :-] |
Oki, sprobuje z kodem.
Teraz pracuje nad nowym domkiem, z ogrodem xD I tylko zastanawiam sie czy nie zrobic domku bez dodatkow, co sadzicie ?? PS.: Doszedlem w koncu do wniosku, ze kuchnia jest zbyt mdla, juz jej na pewno nie zrobie ;) |
to by było ciekawe ;)) spróbuj,jak zrobisz daj na forum ok ? pozdrawiam
|
Jasne ze dam :) Ok zrobie bez dodatko, bedzie ciekawie ;) A mam Simy Nocne Życie, Zwierzaki i 4PR, wiec cos sie na pewno da zrobic :D
|
;)).mam nadzieję a skąd masz simsy 4pr ? mógłbyś mi przesłać na e-mail ?
|
Cytat:
|
Eamane być może ale też z internetu można bo ja mam wszystkie właśnie z neta :) Buziaak. ;*
|
o piratach nie mowimy!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:22. |