![]() |
A dla mnie fajny.
|
Zakochalam sie w bryle jak tylko zobaczylam <3
Szkoda ze srodek jest taki jakis nie zabardzo :/ Nie wiem po co ta przegrodka w jadalni, ktos tam sie przebiera? Kominek tez nie pasuje. W salonie jakos tak dziwnie.. poczulam sie jak w muzeum przez chwile o_0 W kuchni te rozowato-czerwone szafki jakos psuja wyglad czerni :shifty: A w lazienkach po co po dwie umywalki? :wacko: Sypialnia jest nawet-nawet, podoba mi sie ten duuuzy obrazek :D Hmm.. 7/10 za bryle :wub: |
Odp: Domek nad Rzeczką
A mi się wnętrze bardzo podoba :) Super zrobiłaś te schody za szkłem!!
|
No to teraz ja się wypowiem... :smirk:
Bryła jakoś niezbyt mi się podoba. Wygląda tak jakby ta dolna część z dachem była przylepiona do reszty domu. 4/10 Ogródek jest ok, pasuje do domu. :) Podoba mi się ten tarasik ze stolikiem. :) Grządki z kwiatami też są ok. Ważne, że nie jest nawalone. :shifty: Wewnątrz: Jadalnia nie przypadła mi do gustu. Myślę, że całość psuje ten kominek... W ogóle wnętrze jest bardzo surowe. Salon - jest dobrze. :) Podobają mi się te fioletowe kanapy. ;) Myślę, że przydałby się tutaj jakiś mały stoliczek, bo trochę pusto. Nie widzę też żadnej elektroniki, ale może to wina ujęcia. Bardzo podobają mi się te zaszklone schody. W kuchni jakoś nie podobają mi się szafki. Tapeta po prostu do nich nie pasuje. I dlaczego firanki są na całej ścianie, skoro jest tylko jedno okno? Do łazienki się nie czepnę, ale moim zdaniem są źle dobrane kolory. I dlaczego są dwa krany? Sypialnia może być, ale moim zdaniem jest za ciemna i nie kumam co to jest to czarne. Szafa? Coś nie teges... Ogólnie - domek całkiem ładny. Nie podoba mi się, że w całym domu są bardzo podobne tapety. W niektórych miejscach źle dobrałaś kolory. Dobrze jest, ale niektóre szczegóły są do bani. Moja ocena to 7.5/10 |
Bryła mi się podoba :)
Troche mi nie pasuje różowy stolik w tarasie. Salon fajny tylko też nie pasują mi te fioletowe kanapy ,ale można to zostawić :P Wole niewiedzieć po co za salonem za szybą ta rzeźba xD Wkurzają mnie górne szafki w kuchni blee... I jeszcze troche nie pasuje mi że prawie wszędzie są te same kolory ścian. Ale mi się podoba :smirk: 7/10 |
Bryła: 9/10
Ogród" 8/10 [nie widać dużo] Wnętrze:6/10 troche pusto. Bardzo spodobał mi się pomysł z "klatką schodową", takimi zabudowanymi schodami :). Razem: 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:58. |