![]() |
NanoVille - Centrum Rozrywki [BRAK ZDJĘĆ]
NanoVille - Nowoczesne centrum rozrywki dla wymagających simów. Jest tu wszystko czego szukasz : klub, kręgielnia, kafejka internetowa oraz salon gier. Zapraszamy do NanoVille!
Pozdrawiam: Ulmille |
świetnie
Bryła jak zawsze idealna w środku też fajnie najbardziej podoba mi się kręgielnia i kafejka internetowa daje 9\10 mam jedno pytanie skąd masz te napisy na ścianie
NanoVille mógłbyś mi podać stronę |
Szczerze to jedyne co mi sie podoba to kregielnia, a tak jak dla mnie brzydkie. Nie chcialbym tam jezdzic simami... 4/10
|
Twoje wszystkie domki sa piękne. Niewiem jak ty to robisz. Ale zawsze daje Ci 10/10 i nic się nie zmieniło. Czekam na następne domki. A właśnie jak ty robisz te napisy, np. NanoVille? Odp.
|
Piekne cnetrum rozrywki :D Osobiście daje 10/10 B)
|
Jak zwykle parcele pełne profesji i nowoczesność.
Uwielbiam nowoczesne parcele. Bryła trochę mniej mi się podobała od wnętrza, ale też była cool. |
Świetne :)
10/10 ;d |
Odp: NanoVille - Centrum Rozrywki
Cudowne są twoje domy jedny słowem napisze pochlebiam twoje niektóre domy
Pozdr. :) |
Pomimo tego, że praca już jakiś czas temu została opublikowana, to ja wtrącę swoje 3 zdania :P
Bryła nocą wygląda jak galeria Krakowska :P Chyba od gapili to od Ciebie z tym podświetlanym szkłem ;) W środku jest bajecznie w szczególności kręgielnia. Jak dla mnie to niesamowite centrum rozrywki! [B]10/10[U] |
daje 100/100 szkoda że nie można to 10/10
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:43. |