![]() |
Mam pytanie
A więc: kiedy sobie gram jakąś rodziną to nigdy niewidać domów naokoło (tych które są w okolicy) i moje pytanie jest takie- można jakoś zrobić żeby było je widać?? A może one są w Nocne Życie?? Please odpowiedzcie!!
Będę bardzo wdzięczna :smirk: |
Trzeba wejść w ustawienia gry i tam masz taką opcje B) a czy pojawia się ona dopiero w NŻ to nie jestem pewna, ale może tak być....
|
można to zrobić. wystarczy, że wejdziesz w opcje grafiki lub kamery (nie pamiętam!) i zaznaczysz "zasięg widoku - bardzo duży)
|
Cytat:
|
Cytat:
W ustawieniach gry czy jakoś tak, w każdym bądź razie albo ustawienia gry albo grafiki czy opcje można właczyć 'podgląd sąsiadów' albo ' kontrolę sąsiadów', nie pamiętak jak dokładnie to leciało, aczkolwiek coś z sąsiadami :P. Bo zasięg widoku nic nie zmienia, poza tym, że widzi się więcej terenu ;). |
Rzeczywiście ten widok domów sąsiadów jest dopiero w dodatkach NŻ i tych kolejnych. Ja niestety mam tylko podstawę The Sims 2 :( Choć też bym chciała, żeby było widać ich domki. Czy nie ma na to jakiegoś sposobu?
|
Cytat:
Chyba nie ma... nie sądzę, żeby były jakieś dodatki z neta na to. |
ej ja tez mam problem jak chce wlonczyc TS2 to mi wyskakuje
''wloz plytke , wcisnij OK i uruchom program ponownie'' robie tak i nic!! prosze o pomoc |
Taaa... Czy to tak ciężko przeczytać regulamin?
3. Nie można zbaczać z tematu dyskusji, jeżeli chcesz się dowiedzieć o czymś innym – załóż nowy temat. |
Ni']['R[] - skoro tak bardzo chcesz żeby ktoś Ci pomógł to dlaczego nie założysz własnego tematu, tylko wpychasz się nie potrzebnie do tematów innych, co? Tym samym jedynie zaśmiecasz temat i spamujesz.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:38. |