![]() |
Probleeem
Mam wszystkie dodatki i akcesorie do The Sims 2 i MAM PROOBLEM. Zainstalowałam Cztery Pory Roku i wszystko było SUPER, ale potem zainstalowałam akcesorie Impreza... i sie zaczęło. Nie mogłam postawił drzwi i okien a na dodatek mogłam postawić meble nie zwracająć uwagi a pole kratkowe. Potem zainstalowałam akcesorie Moda z H&M i NADAL TO SAMO. Błagam pomóżćie!!!!! ;(
|
A masz orginalne te dodatki i grę?
|
Wszystkie to oryginał. ;(
|
A może ściągałaś jakieś wadliwe dodatki z neta? Jeśli tak wywal je wszystkie z downloads i sprawdź czy będzie tak samo.
|
Prawda ściągnęłam(były śliczne :D ), ale pierwsze co zrobiłam to usunęłam je. Niestety nadal to samo :( chyba będe musiała od nowa instalować simy.... ;( ;( ;(
edit. Macie jakiś inny sposób jeśli tak to piszcie na forum lub na e-mail [email protected] lub na Gadu-Gadu 8347151. BŁAGAM POMÓŻCIE ;( |
A masz jakieś hacki lub programy typu SeeThem 2 ?xd
|
Miałam ale je skasowałam. See Them mi w ogóle nie działało. Musze mieś simsy!!!!!!! HEEELP ;(
|
może sprawdź czy w pliku userstartup.cheat (moje dokumenty/ ea games/ the sims 2/ config ) nie masz wpisanego kodu boolprop snapobjectstogrid false ?
|
A może za mało pamięci? Skoro wszystkie simsy zainstalowane masz? Proponowała bym formatowanie dysku...
|
Odpowiadam.
Co do kodu, niestety nie(niestety ponieważ myślałam że wreszcie to sie naprawi). Co do pamięci mam jeszcze dużo wolnej pamięci. JA POPROSTU NIE WIEM CO SIE DZIEJE!!! :ohmy: :wacko: :no: ;( :O CHCE ŻEBY WSZYSTKO WRÓCIŁO DO NORMY... :1smutny: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:20. |