![]() |
...
Hej
Jak grałam w simsy zauważyłam u mojej simki pragnienie "wolny taniec" wiec kliknelam na ta ikonke w pragnieniach i pisalo abym kliknela na innym simie "wolny taniec" , ale u mnie tego nie ma :1smutny: . I wczesniej moj sim jak klikalam na trawe mogl : - "przybiegnij tu" - "podejdz tu" - "oglądaj obloki" - "podskocz tu" I nagle ma tylko 3 opcje bez "przybiegnij tu". A u dziecka te opcje sa :O . Wcześniej sim mial te wszystkie opcje a pozniej znikly i kazdy sim ich nie ma ;( Prosze pomóżcie . Zależy mi najbardziej na tym wolnym tańcu ;( . |
A masz może jakieś hacki ściągnięte?
U iektórych osób niektóre opcje znikają, jeśli np. ściągną obiekt Insimenator (http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=36166). Może on powodować tego typu błędy. Ale niekoniecznie musi to być błąd. Może Simka musi jeszcze poprawić swój kontakt z Simem, aby ta opcja się pojawiła? Co do opcji "przybiegnij tutaj", to mają ją tylko Simy z wysokim poziomem aktywności. |
...
Nie nie sciągałam :( . Nawet nie wiem jak wgrac te hacki . wiem że kiedyś coś ściagałam ale usunełam to bo nie chciało sie włączyć ale to był chyba simpe ;( .Pliska pomóżcie ;( :1smutny:
Moje simy na tyle sie lubią żeby zatańczyć (np. małżeństwo) P.S Dzieki Isi :* |
A masz Nocne Życie?
|
Nocne życie to musi mieć, żeby taka aspiracja się pojawiła
|
...
Nie mam nocnego zycia :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
...
Dzieki wszystkim ;* naprawde myslałam ze cos sie zepsulo ;] i jeszcze jedno ... niewiem czemu ale cenzura w grze jest inna nie pikselizacja :/
|
Inna czyli jaka?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:56. |