![]() |
Dom "Lamina" by Mateo [Clean] [BEZ ZDJĘĆ]
Po dłuższej nieobecności na tym forum prezentuje przed wami nowy domek. Posiada on kuchnię, jadalnię, salon, łazienkę, dość duży hol, i sypialnię na piętrze. Dom dla jednego sima, ew. małżeństwo bez dzieci. Wymagania: The Sims 2, The Sims 2 Własny biznes, The Sims 2 Cztery pory roku, The Sims 2 Moda z H&M |
bardzo fajnie
Bardzo mi sie podoba szczególnie w środku , fajnie zaprojektowane schody i ładnie dobrane kolory jedynie nie podaba mi sie kuchnia ale reszta jest OK. Daje
9.9/10 |
Super domek!Zawsze źle myślałam o maxisowych meblach, ale w tym domu wyglądają świetnie.Nie mam żadnych zastrzeżeń. 10!/10 :)
|
Napewno sobie ściągne , super domek 10/10 :) , ja zawsze korzystam z maxisowych mebli bo nie lubie ściągać z neta :con:
|
Rewalacja!! Naprawdę, bardzo cudny dom. Ja też do maxisowskich mebli jestem źle nastawiona i będe, ale u Ciebie one wygladają ślicznie. I oczywiście dam 10/10 albo nawet nie 100.../10 Pozdrawiam! :*
|
śliczny dom.taki realny wręcz.widac że włożyłeś\aś w to serce.111/10
a jak zrobiłes\aś ten basen taki realny tą wodę w nim??? |
Cytat:
taki realistyczny basen dochodzi w dodatku Cztery pory roku. |
Suuper! Bardzo mi sie podoba. Bryła jak i wyposazenie domu :) Tylko do konca nie wiem po co wzieles takie jakies tanie lozko, skoro caly dom jest taki "Droższy"? :D
9.9/10 :) |
*****ioza. :D Nie podoba mi się tylko kilka szczegółów: domek trochę za ciemny, jakiś taki trochę nienaturalny ogród, brak fundamentów. Ale tak jest po prostu świetny! Super styl i wyczucie. No, i mimo, ze jest nowoczesny, różni się od wszystkich pozostałych.
|
trzymałeś się czerwonego \.....9.6/10 ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:32. |