![]() |
Profesor Piłeczka
Przez przypadek :D spełniłam kilka obaw mojego sima. Najpierw przyszedł profesorek, a potem zniknął i pojawił się Profesof Piłeczka. O co tu chodzi? W dodatku mój sim uczy się od niego już klika dni :1smutny: Oto zdjęcie. http://img176.imageshack.us/img176/3...eenshotxq0.png
|
błąd w grze. albo nie spelniaj obaw sima. Tyle
|
To nie jest błąd , ja miałam tak samo.Nie wiem może to się dzieje bo spełnia się obawy sima na studiach albo niska średnia ...
|
Ten Profesor Piłeczka pojawia się gdy sim ma aspirację Pragnienie zdobywania wiedzy i ma ją całą czerwoną. Bo gdy np. sim ma aspirację Pogoń za Bogactwem to jak ma na czerwono to żebrze.
Jak chcesz się go pozbyć to po prostu spełnij pragnienia tego sima. |
KURCZE MUSZE SOBIE TAK ZROBIC :D :laugh:
|
Odp: Profesor Piłeczka
Cytat:
Cytat:
|
Włącz kod boolprop... kliknij na simie z shiftem, poszukaj opcji set aspiration (albo podobnie) -> max. Sim będzie miał platynową aspirację i Profesor powinien zniknąć.
|
Hmm, nigdy się z czymś takim nie spotkałam...
Ciągle się uczy i nie może przestać? Spróbuj wpisać kod moveobjects on i wykasować dziada. Jeśli się nie uda - może pomoże wyprowadzenie studenta z domu i wprowadzenie do innego? Swoją drogą, niezły przystojniaczek z tego profesora... B) |
ja miałem tak że mój sim z czerwoną aspiracją "rodzina" ciągle rozpaczał i bawił się w mamuśkę z... workiem mąki :) to jest nawet chyba pokazane w filmiku otwierającym grę (nie wiem jak to się profesjonalnie nazywa)... ale jeżeli nie masz sentymentu do sima i nic nie da sie zrobić z jeo ciągłą nauką to chyba nie pozostaje nic innego jak go.... sprzedać
|
U mnie jak simowi aspiracja spada do minimum to przychodzi terapeuta i troche mu się ona wtedy podwyższa i nic więcej się nie dzieje :O . Co mam zrobić żeby sim robił właśnie takie dziwne rzeczy jak np. żebranie ;) ?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:24. |