![]() |
Dom [BRAK ZDJĘĆ]
Hm moje 'dzieło', pomieszałam style wiem^^ o to chodziło. komentować:)
przedpokój :) salon jadalnia połączona z kuchnią kuchnia łazienka schody na górze sypialnia łazienka na górze ogródek warzywny :) |
Odp: Dom
Pierwszy?
Dom ogółem niezły. Takie ciepłe klimaciki. Tylko ciut mi nie pasi ten ogródek, ale każdy ma swoje upodobania. Ogółem 9,5/10 Pozdrawiam Krzysiek-660. |
Jak na The Sims 1 to jest naprawdę fajny i ten ogródek warzywny ;) 9/10
|
U łiiii *.* dziękuje :)
|
Bardzo ładny domek! Mimo tego pomieszania styli, to nic w nim nie razi. 10/10.
PS Co to za muchomorki w ogródku? PS2 Wyślij mi tą łazienkę z góry ([email protected]) |
Wszystko ładne tylko te schodki do wanny są od nie oddzielone ,a wanna ciut ciut za duża :)
9.6/10 |
pięękny...a może link z całym domkiem do pobrania?? bardzo mi się podoba, szczególnie że to the sims 1 :)
|
no no.... dom mi się bardzo ale to bardzo podoba!! Daję 11/10!!
Tylko popriszę o shopping listę Gdzie scignełas tą limonkę i łazienkę?? Poprosze o link lub o wysłanie na [email protected] :) |
super, domek
najlepsze to są te wstawki z plasterkiem cytryny :D bardzo ładny na zewnątrz, a umeblowanie też cieszy oczka :tu: :tu: ogródek jest najlepszy, z tymi muchomorkami i oczywiście z gigantycznym pomidorem, piękny :tu: :tu: |
hi *.* dziękuje :wub: już zaraz podam strony. tylko poszperam, bo to są stare dodatki ^^
jak znajde (nie obiecuje) to zedytuje i dam. *.* nie odnalazłam wszystkiego :( przepraszam ^^ lecz te dodatki(niektóre) są dosyć stare a ja mam słabą pamięć limonka *.* łazienki, która znajduje się na dole nie znalazłam. wanna jest maxisowska ^^ a zlew i kibelek z jakiś stron [*.*] łazienka z góry teraz odpowiadam na pytania. muchomorki to lampki ^^ dom do ściągnięcia? nie. po pierwsze nie jestem w tym dobra. po drugie dodatki w domu nie są mojego autorstwa, a ich prawdziwi autorzy raczej nie zgodzili by się, żebym dała dom z ich dodatkami do ściągnięca ^^ przepraszam :smirk: dziękuje Wam [*.*] teraz zbieram pomysły w głowie na następny dom. cium :smirk: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:04. |