![]() |
Bractwo...
No więc tak, zaprosiłam do swojego domku jednego sima z bractwa po czym kliknęłam "Poproś o przyjęcia do bractwa" Przyjechały do mnie 3 studentki z którymi się zaprzyjaźniłam i wyskoczyło mi, że mogę się przenieść do bractwa, no to ja klikam na telefon i klikam opcje przenieś do bractwa po czym moje simka bierze telefon a później go odkłada. Dlaczego nie mogę się przeprowadzić??
|
Odp: Bractwo...
A tak!Wiem o co ci chodzi.Kiedyś też tak chciałam i się nie dało, ale to
tylko błąd w grze, bo po paru minutach się dało. |
jak sie z nimi zaprzyjaźnisz musisz czekać do 0:00 w nocy to wtedy przyjadą po ciebie, i rozbiorą i do auta wsadzą ;)
|
Cytat:
|
przecież bractwo i tajne stowarzyszenie to jedno i to samo...
|
Cytat:
|
Cytat:
Pozdrawiam! Misti12 |
Pomyliłam się,przeprosiłam ;)
Moja kochana,jeśli masz coś do mojej osoby to mi napisz PM'a a nie zaśmiecaj tematu... :) A ze mnie taki znawca,jak z mojej pupci lizaczki xD Najlepiej to zamknąć już ten temat,bo problem chyba rozwiązany,hę? ;) Pozdrawiam,Chryzzzi xD |
oj przestań chryzantemku.
|
a ja juz 6ego nie rozumiem :1smutny: ;( :wacko: :O
jakto.tajne stowarzyszenie...słyszałam o tym ale nigdy do niego nie nalezałam. gdzie rzeba mieszkać żeby mnie tak porwali??w akademiku.czy w innym bractwie czy w kwaterze prywatnej??nie można nalezeć do innego bracwa??kiedy oni przyjezdżają??bo juz nie wiem :1smutny: :1smutny: :1smutny: a ja chce bardzo:(:(:(powiedzcie mi prosze |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:51. |