![]() |
Odp: --Beach-Modern-Design-Home--
Świetny! 10/10 |
No nieźle. Na początek tak: nie podoba mi się to, że jest na zewnątrz taki leśny klimacik i zaraz od razu, za domem plaża, lato...To jakby "przejście" mogłoby być bardziej umm...delikatne (dziwnie brzmi, ale nie umiem tego lepiej sformułować :P). Łazienka mi się nie podoba, nie pasuje. No to tyle...Myślę, że o niczym nie zapomniałam :P Pozdrawiam :P
|
ślicznie :wub: tylko niektóre rzeczy mi nie pasują jak zrobiłeś tą plażę ? może zarzucisz shop liste ;) 8/10 @puppet. a białym to się już nie dało? |
no lepiej ... ,ALE widze ,że masz problem z wystrojem wnętrz, mianowicie dobierasz meble tak jak były w zestawach do pobrania...a to jest nudne...
Ogólnie bardzo ładne dodatki...ta plaża jest świetna, ale po co tyle tych krzaków? mogłeś się ograniczyć do palm i ewentualnie jakiś kolorowych kwiatów. Jest przyzwoicie a to i tak już sukces. |
Nie mam problemów z wystrojem wnętrz... Akurat ten dom taki miał być... bo miał się podobać głównie oglądającym... Gdy odszedłem od standardów w domie Kogel-mogel... Juz było źle...
A jeszcze jedno... dlaczego tyle roślinności?? Po pierwsze zawsze są wysokie drzewa przed plaża... a po drugie... potrzebowałem czym zakryć brzydką linię piasek-trawa... |
Mi się podoba.
Dom jest duży, ma przestronne wnętrza, nowocześnie umeblowane. Przyjemnie się ogląda zdjęcia. Pomysł na plaże :D , jest niewątpliwym atutem. Ech, widać że trochę się nadłubałeś przy budowaniu, tego domu. Hobby czasochłonne. Warto było bo Ja tam, mam radochę z oglądania obrazków. Jedna rzecz mi nie pasuje, ta różowa limuzyna. Ja jakbym chciała pokazać wysoki status majątkowy, państwa tego domu, to użyłabym samochodów z tej strony http://www.stormpages.com/simulationsims/cars.html Bardzo ładne :P |
Bardzo ładny
9/10 pozdrowionka |
Bardzo mi się podoba. Gdyby nie było Simów na jednym zdjęciu czułabym się jak "w" Sims 2 :)
Śliczny, a ta plaża...:wub: 10/10 |
A czemu mi się zdjęcia nie wyświetlają ? :(
Ok, już jest ;D Dom mi się bardzo podoba :) Zwłaszcza wewnątrz, aczkolwiek bryła też nie najgorsza :P Aż mnie naszła ochota na Simy1 :shy: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:19. |