![]() |
Dom na Kwiatowej 12 [BRAK ZDJĘĆ]
Kolejny dom na osiedlu ulicy Kwiatowej. :) Pamiętajcie, dom w wersji surowej/architektonicznej - nie oceniajcie umeblowania! ;) Można dostać się do każdego pomieszczenia, nawet do wieży na poddaszu. :) Na parterze duży salon połaczony z kuchnią - najlepiej oddzielić wysepką oraz łazienka i sypialnia. Na piętrze trzy równie ustawne pokoje i łazienka oraz poddasze. Duże podwórko z tarasem, garażem i dużym terenem do zagospodarowania za domem.
|
Odp: Dom na Kwiatowej 12
zewnątrz fajnie za bryłę i kolorystykę domy daje 8\10 tylko szkoda że bez udekorowania zrób może ten dom udekorowanymi pomieszczeniami i ogrodem na pewno by się świetnie prezentował
|
Bardzo mi się podoba :) Aż sobie ściągnęłam, chociaż nie wiem, po co, bo nie gram już w simsy :P Lubię drewno i cegłę, ogólnie brąz ;) Nie podoba mi się tylko zestawienie dwóch różnych pokryć ścian na zewnątrz.
|
Bardzo ładny dom, mogłeś/aś pokazać przynajmniej przykładowe umeblowanie. Ale da się wytrzymać bez tego.
Gratuluję udanej produkcji B) |
Suuuupcio. :) Zwłaszcza ta wieżyczka mi się podoba - powoduje, że dom kojarzy mi się z zamkiem. :D Bardzo fajny. ^^ Pomysłowy. :)) Gratuluję! 10/10
|
Bardzo mi się podoba.
Ciekawa konstrukcja. Ale szkoda, że nie umeblowane. Byłoby ciekawiej i mogłabym dogłębnie zaanalizować cały wystrój. Naprawdę świetny! Bo to już żadkość widzieć na tym forum właśnie takie domy. ^^ Ach ta nowoczesność. Pozdrawiam: F. |
Cytat:
|
mhm, podoba mi się
wnętrze puste, więc nie ma co oceniać powiem tylko, że rozmieszczenie pomieszczeń praktyczne i ciekawe bryła jest super ; ) dom, garaż, taras - wszystko ze sobą świenie współgra podoba mi się widok od tyłu pobieram |
Uwielbiam jak domek ma taką fajną wieżyczkę. Za to daje 10/10
|
Ciekawy domek. Ładna ta wieża! 9/10 ja wolę małe domki ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:20. |