![]() |
Obraz, fryzury, ciuchy, meble, dom
hEJKA;)
Potrzebuję obraz,który zapewnia umiejętności na maxa,nastrój itd. Nowoczesne fryzury,ciuchy,meble,dom.... do the sims 2 nocne życie..... Pozdrawiam z góry dziękuję:* :wub: @puppet. omg, pozwoliłam sobie edytować nazwę tematu. |
Odp: ObRaz,FrYzUrY,cIuCHY,mEbLE,dom
Poszukaj w tym dziale, pełno jest tematów z fryzurami, meblami. Możesz otworzyć dowolne linki i przejrzeć zawartości stron, do których one prowadzą. A Twoje prośby są zbyt ogólne. To prawie tak, jakbyś napisała "potrzebuję dodatków do The Sims, dajcie linki!".
|
to chociaż Ten obraz....,który zapewni umiejetności,samopoczucie itp. wiecie o co mi chodzi??:>
|
|
Cytat:
dzięKuję:*:) Tylko mam jeszcze problem z dodatkami:( nie mam żadnych ,które ściągnęłam ..a normalnie wypakowałam:( Pomożcie!!!!!!:(:( :( :( |
A masz zaznaczone "włącz obiekty...",przed tym jak wybierasz okolice, w której chcesz grać?
|
Cytat:
|
Odp: Obraz, fryzury, ciuchy, meble, dom
Kiedy włączasz grę, przed pokazaniem się listy okolic zawsze wyskakuje ramka z listą dodatków, a pod spodem jest napisane: Włącz objekty....itd, albo Wyłącz objekty....itd. Trzeba zaznaczyć to pierwsze Włącz objekty i ponownie uruchomić całą grę. Wtedy twoje rzeczy powinny się znaleźć w grze. :D
|
Cytat:
Nie ma niestety:(:(:( takiej opcji...czym mogę rozpakować jeszcze dodatki ,by działały?? :( :( |
jak nie masz, to kliknij w okolicy na opcje, a potem masz w prawym gornym rogu cos na temat pokazywania zawartosci modyfikowanej - wlacz to
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:56. |