![]() |
Przytulny domeczek [clean] [BRAK ZDJĘĆ]
Khym. No więc, przedstawiam Wam mój pierwszy dom, który nadaje się do publicznego pokazania. Przepraszam za niskie ściany, ale nie mogłam sobie zrobić tak, żeby z wysokimi się dobrze zrobiło. Sorry też za brak żaluzji i firanek - nie mogłam ich wstawić, jakiś błąd. Na jednym zdjęciu są także kratki, ale to dlatego, że zrobiłam noc przez tryb kupowania. Zapraszam! Mam nadzieję, że chociaż troszenieńkę się spodoba :)
Mam nadzieję, że się podobało. Pozdrawiam, proszę o oceny :) |
Odp: Przytulny domeczek [clean]
Jak na clean to dom jest świetny.
Moja ocenka to: 9/10 Punkt odjęłam za troszkę pusty salon. |
O jejku, nie sądziłam, że się komuś spodoba :)
Dziękuję! |
Mi również się podoba.Troszkę mi nie pasują szafki kuchenne i salon jest trochę za pusty, ale reszta jest w porządku. 8,5/10
|
A mi salon własnie odpowiada, ale królestwo Karolinki i ta łazienka troche nie w moich kolorach, ale ogólnie to śliczny:)
9/10 |
Mi się podoba. Czepnę się szczegółów: wywaliłabym ten stół bankietowy z jadalni i dostawiłabym jakąś barierkę do gabinetu. Salon fajnie wyszedł. :)
Moja ocena - Cleany zazwyczaj do mnie nie przemawiają. Ale nie ten. Jest super. Ładnie ci wyszedł. ;) 8/10 ( Jak już mówiłam, czepiam się szczegółów. ) |
Śmieszny Ty ten domek masz. Taki dla samotnej matki z dzieckiem.
Lubię takie domki, bo są simowe, dobrze się w nich gra, nie tną się i w ogóle są fajne. A co najważniejsze są clean. Ładna prezentacja domku. Co do samego umeblowania to parę rzeczy bym zmieniła. Ja mam tendencje do zagracania domów, nawet tych simowych. Kwestia gustu. Nie mam problemu z dodatkami do sim2, więc poproszę Cię o spakowanie domku i wstawienie linku do pobrania. Z góry dziękuję. :P |
Nie no, naprawdę, nie sądziłam, że się komuś chociaż trochę spodoba! :*
Dziękuję za wszystkie oceny. Niedługo dam link do ściągnięcia! Pozdrawiam, dziękuję, zachęcam do dalszego komentowania i oceniania! |
Wszystkim bardzo dziękuję za ocenki. Komentujcie dalej i oceniajcie.
Pozdrawiam, olliss :). |
Ładny ten domek! Prosty i funkcjonalny. Oceniam go na 9/10, bo jadalnia jak dla mnie za wąska. I może jeszce jakieś ogrodzenie do gabinetu :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:39. |