![]() |
Aspiracje i przyjaciele
chciałam prosić o dwa kody taki który zmienia aspiracje podczas gry i taki dzięki któremu poprawiasz i obniżasz relacje między simami
z góry dzięx :D |
Odp: Aspiracje i przyjaciele
Ten na zmienianie aspiracji w ciągu gry:
Wpisz w konsolę boolprop testingcheatsenabled true. Kliknij simem samym na siebie z shiftem. Weź więcej, a potem *Set aspiration. I wybierasz: -Family, czyli rodzina -Romance- pragnienie romansowania, itd. Kod na poprawianie i obniżanie kontaktów między simami: Jeżeli masz już włączony kod boolprop... wystarczy, że przeciągniesz kontakty myszką w lewo, lub w prawo kontakty dzienne, lub te drugie. Mam nadzieję, że pomogłam ;) |
Cytat:
a poziom aspiracji zmieniasz w podobny sposób jaki podała olusia1996 tylko że wybierasz drugą komendę Set Aspiration (ta jest bez gwiazdki) i tam ustalasz poziom. Pamiętaj że kod boolProp należy wpisywać w otoczeniu (jak sie wpisze na parceli to przeciąganie pasków nie działa) i niestety ale on czasami dewastuje grę. Pozdrawiam |
dzięki za poprawienie moich błędów :smirk: . nie zauważyłam, że to właśćiwe jest bez gwiazdki.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
bardzo dziękuje na pewno mi sie przyda szczególnie przy jednej simce której dałam pragnienie romansowania jej zachcianki mnie dobijają :wacko:
|
Cytat:
|
Cytat:
A tak niekiedy mi robi się z owocami zrobionymi kodem(boolProp-em). :con: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:22. |