![]() |
Starter Avten - w dwóch wersjach kolorystycznych [BRAK ZDJĘĆ]
Nowoczesna, zwarta bryła tego domu z pewnością spodoba się osobą ceniącym dyskretną elegancję i nowoczesny design. Dom w 2 wersjach kolorystycznych:
Golden Sands - propozycja dla spokojnych osób, kochających naturalne barwy i spokojny styl życia. Chocolade - z pewnością jest to wersja dla osoby odważnej, ceniącej nowoczesny, surowy klimat. Pozdrawiam: ulmille Wymagania: Sims2 / Sims University / Sims Nightlife / Sims Open For Bussines / Sims Pets/ Sims Seasons Rozmiar parceli: 20x20 Cena: 20.000 Simoleanów Testowany: Tak Informacja o dodatkach: Załączone autorstwa: Margierytka Aszek Camer feeEssen Murano SimtopiX Tiggy027 Oraz wszystkie recolory i 90% tapet i podłóg mojego autorstwa. Nie załączone: Żaluzje Okap ścienny Parcele spakowane są programem WinRar (ModTheSims2) |
Odp: Starter Avten - w dwóch wersjach kolorystycznych
Bardziej mi się podoba wersja kolorystyczna chocolade ale i tak obie są bardzo ładne
nie podoba mi się w golden sands łazienka zewnątrz daje 6\10 ponieważ nie przypadła mi ta bryła w środku chocolade daje 10\10 golden sands 9\10 |
No bardzo mi się podoba, ale bardziej wersja pierwsza, bo cieplejsze kolorki ;)
Ogródka nie oceniam, bo go praktycznie nie ma :P Bryła jest bardzo fajna :) Ogólnie 10/10 :D Szkoda, że nie mogę go pobrać... :( |
Bradzo fajny ciekawy dom świetne są te okna na suficie wgule super tylko w tym drugim domu ta łazienka nie pasuje ten czerwony kolor 9/10 :D
|
Podoba mi się, nie mam się do czego przyczepić ;p. Lepsza jest druga wersja ;d
|
Podoba mi się ten dom. Dla mnie obydwie wersje są ładne... Szkoda tylko, że nie mogę ściągnąć... Ahh...
|
yyyyyy jak zawsze pusto i sterylnie,zero zieleni! az czegos brakuje jak sie z gory patrzy!o brylu juz nic nie mowie bo i tak zawsze robisz takie nowoczesne a ze mi sie nie podobaja takie to inna sprawa;) 4/10
|
Cytat:
Dom będzie do ściągnięcia wkrótce. Czekam, aż na modze go udostępnią. Wtedy uaktualnię linka. Bądzcie cierpliwi ;) Pozdrawiam: ulmille |
Wow, z ceną się wyrobiłeś na styk :P Bardzo mi się podoba, zwłaszcza wersja Chocolade. Jakoś mi nie pasuje tylko ta czerwień w łazience. Wiem, że "tak miało być", ale jak dla mnie to za bardzo wali po oczach ;)
Fajnie, że dom jest taki jasny i słoneczny :) |
Jak dla mnie te górki i ta bryła w takim połączeniu wygladają troszke jakby domek był jeszcze w budowie. Łazienka mi tez sie nie podoba ale to juz kwestia gustu. Bardzo fajne jest to okno w suficie. W ogóle jak zrobic sufit?? Wnetrza są sliczne, takie stylkowe.
Jakbys mógł to daj strone z której masz okno w suficie. Moja ocenka to 8/10 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:20. |