![]() |
Odp: "Erica"
Jak na pierwszy odcinek to spoko. Jestem ciekawa co będzie dalej ;)
|
fajny nawet komiks:):)czekam na dalsze odcinki:):)
|
To dopiero 1 odcinek a juz mi się podoba. Bardzo ciekawe to fotostory, już nie moge się doczekać nastepnego odcinka :)
|
Ładne...mogła byś zrobić grubsze lub wieksze napisy
|
spox.superowe w domu robię sobie komiksy z postaciami z simów i jeden ma podobną fabułe. jeśli dalej będzie to co myślę to 9,5/10
|
Bardzo fajny komiks.Dosyć wyraźne litery i fajne dymki.Nie moge się doczekać następnego odcinka :D
|
Niestety chwilowo straciłam wenę (częściowo tez dlatego ,że jakiś dodatek mi grę rozwalił i strasznie się teraz zacina, muszę dopiero zdiagnozować który to dodatek) więc w ciągu najbliższych kilku dni raczej kolejnego odcinka nie wstawię. Ale będę robić co w mojej mocy żeby to zrobić jak najszybciej.
|
Masz może The Sims 2 Zwierzaki?Możliwe że to ten.Bo na starym kompie ten dodatek mi waśnie zacina bardzo grę
|
Rewelacja.
Doskonale zrobiłaś dymki takie troche przezroczyste I tresc także jest wciagająca... =] Mam jednak trzy zastrzezenia I. Nie sadze żeby kiedys uzywali słów: "Spadaj!" i "Kretyn!" ogladała takie stare filmy to kręcili tylko w kółko "Niegodziwcze", "Niewdzięczniku" i takie inne hehe :P II. Może następnym razem zrobisz plakat.... ;) ale nie naciskam III. Przydałaby sie lepsza jakosc zdjec chyba że zrobiłas taka specjalnie ala takie stare czasy ;> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:09. |