![]() |
Problem Z Dodatkami !
Mam problem z wygrywaniem dodatków do The Sims 2...Wiem...Wiem ,że jest temat jak to zrobić ,ale niestety to nie skutkuje. ;( Ściągam dodatki z peggysims2.com. Biorę te wszystkie czynności ,wklejam do specjalnego folderu i wchodzę w grę ,a tu nie ma tych dodatków..ja tego nie kapuje..innym wchodzi normalnie ,a mi nie.. Są jakieś inne sposoby , bo bardzo bym chciała mieć simów z fajnymi fryzkami i ciuchami ;(((
|
Odp: Problem Z Dodatkami !
Może w grze masz włączone opcje że dodatki z neta są wyłączonew grze. Sprawdź w ustawieniach gry. ;)
|
Może popełniłaś jakąś literówkę przy tworzeniu folderu Downloads? Niektórym osobom dodatki nie działają, bo nazwały folder np. Dowlnoads ;)
Rozpakowujesz dodatki WinRARem albo WinZIPem? |
Ale..ja już mam utworzony folder Downloads.....
W ogóle go nie robilam ,już tam był :D |
a ściągasz meshe ? Do niektórych dodatków są potrzebne..
Być może tak jak napisała Fảlivrin, masz wyłączona opcję w grze, aby działały dodatki z neta ;) |
A jak właczyc ta opcje..mesche juz byl jak siciagalam.
|
Cytat:
Możliwe też, że dodatki Ci się nie pojawiają, bo nie masz zainstalowanego CEP-a (tu jest -> http://sims.ambertation.de/en/cep/). |
Mi się nie pojawia żadne okienko ze spisem dodatków jak włączam grę, niektóre działają, innych w ogóle nie ma. Są też takie które widzę w trybie kupowania a nie mogę ich postawic w domu. Mam jeszcze inny problem, resetuje mi się komp gdy chcę zmienic rodzinkę lub przy innym ładowaniu w grze, np. zmiana miejscowości czy podczas wyjśia z trybu tworzenia rodziny, czy ktos wie dlaczego?
|
Cytat:
|
Już znalazłam problem..pliki z zipem rozpakowywałam przez 7 zip..a nie prze WinRara..jak wypakowałam przez WINrAR to poszło :) dzieki ;*
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:03. |