![]() |
"Wiara czyni cuda"
Pewnie parę osób zna ten serial ,bo był on już prezentowany na innych forach ,ale daję jeszcze raz :P :) .
I seria: Odcinek 1 "Zemsta" Część 1 Część 2 Odcinek 2 "Przypadki chodzą po Simach" Odcienk 3 "Nowa miłość" Odcinek 4 "Zepsuty charakter" Odcinek 5 "Trudna miłość" Odcinek 6 "Życiowy wybór" Odcinek 7 "Pułapka" Część 1 Część 2 Odcinek 8 "By nie stracić życia" Część 1 Część 2 Odcinek 9 "Gra na uczuciach" Część 1 Część 2 II seria: Zwiastun Odcinek 1 "Dzwonek do drzwi" Odcinek 2"Tajemnica" Odcinek 3 "Prawda odkryta" Odcinek 4 "Złoty posążek" Odcinek 5 "Dziwna propozycja" |
Odp: "Wiara czyni cuda"
tO JEST SUPEROWY serial!szakma na 6 odcinek:P
|
Oczywiście że 10/10 :)
Szkoda że tak długo się wczytuje :( Tylko jednego nie rozumiem jak Jacek ją znalazł na tej wsi? Ogólnie to jest super :smirk: |
Cytat:
Tak myślałam ,że jeśli nie wprowadzę tej kwesti do filmu to zrobię błąd :shy: . Domyślił się po samochodzie.Wiedział jaki samochód ma Ewelina ;) |
Zarąbiste...
10... Czekam na nowy odc... |
a dlaczego jak klikam na 2 czesc to mi sie puszcza pierwsza czesc?
|
Jest juz kolejny odcinek!Dluzszy niz pozostale ,ale mam nadzieje ,ze sie spodoba (wybaczcie nie mam aktualnie polskich znakow :( )
!Obejrzyj 6 Odcinek "Wiara czyni cuda" :) |
to jest superowe i niemoge sie doczekac aż dasz następny ocinek :D
|
Kurcze, szczęka opadła mi z wrażenia. Dobierasz super muzykę. Bardzo przypadła mi do gustu. Świetnie oddajesz nastrój, np. kiedy opadła im szczęka. :D
Doskonale odzwierciedlasz charaktery bohaterów, CUDO! PS. Chyba muszę się poważnie zastanowić, coś mi się wydaje że ten serial jest najlepszy na forum. Naprawdę. |
Nie mogę siędoczekać następnego odcinka:)to jest takie *****caste nie ma lepszego serialu.Tylko głupcy uważają ze jest głupi jak to cudowny serialek
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:41. |