![]() |
Co Robić żeby Nastolatka Była W Ciązy?
cześć nie wiecie co zrobić żeby nastolatka zaszłam w ciąże? słyszałam że się da ale nie wiem jak...jeśli wiecie do piszcie bardzo proszę!! :D
|
Odp: Co Robić żeby Nastolatka Była W Ciązy?
(1)-Nastolatka nie może być w ciąży. (2)-Jeśli może to coś jest kopnięte w grze ,a o ile wiem nie ma na to kodu ,by mogła być w ciąży. (3)-Nastoletnia mama :O Nie popieram.. xP Ale dobrze ,że to tylko gra :D Pozdrawiam ;* |
1.Mozna chyba przez kod boolprop...
|
Można mieć nastolatkę w ciąży, ale trzeba ściągnąć odpowiedni hack. Najbardziej znany to Inteenimater, tutaj jest forum, na którym można go pobrać:
http://box156.bluehost.com/~aestudi1...wforum.php?f=6 (jak widać są tam wersje dla różnych dodatków, najnowsza, czyli dla "4 Pór Roku", jest po polsku, a inne są po angielsku) Hack umieszcza się w folderze Downloads, potem o ile się nie mylę po kliknięciu na Simkę będzie opcja zegara biologicznego (czy coś w tym stylu), jak się to wybierze to pojawi się obok niej zegar i będą opcje dotyczące ciąży. A kod, który podałaKalusia11 (boolprop useshaders true) nie ma nic wspólnego z ciążą... Po jego wpisaniu ma się bardziej przejrzystą wodę w basenie. ;) |
sorki pomylilam sie ;)
|
A ja słyszałam, nie wiem czy to jest prawda, bo nie próbowałam, ale podobno nastolatka nawet jeśli jest w ciąży to nie ma ubrania ciążowego, tylko chodzi nago... ale może to tylko plotka...
|
A inSIMenatorem się nie da?
|
Ja próbowałam ją zrobić w cią ży różnymi sposobami ale nigdy się nie udaje
|
inSIMenatorem sie nie da , jest melodia , ale brzuch jej nie rośnie , ani nic :(
|
To chyba masz coś nie tak u mnie rośnie wtedy jej brzuch. a przez boolprop testingcheatsenabled true nie próbowałam....może i się da
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:56. |