![]() |
Pingwin
Zauważyłem, że pingwin przychodzi tylko podczas zimy i grubego śniegu, mrozu. Przyszedł do ogródka i wpatrywał się w stracha na wróble, który się poruszał. Mój Sim go pogłaskał. Czy są jakieś "skutki uboczne", że np. przy następnym głaskaniu go, może coś zrobić Simowi?
|
Odp: Pingwin
Nie :)
Jeżeli zostawisz złowioną rybę w ogródku na ziemi,to pingwin może Ci ją zjeść ;) Niektórzy mówili,że pingwinek podobno po pogłaskaniu nasikał im w domu,ale ja w to nie wierzę... =D Ja osobiście lubię pingwinka,i żadnych skutków ubocznych po nim nie ma ^^ @down - no u mnie jeszcze nigdy nie nasikał,mimo pogaduszek z bałwanem czy głaskania =d |
Chryzantem...
U mnie pingwin wpadł do ogródka i za kazdym razem gadał z bałwanem a potm nasikał... =] To jest prawda... już o tym kiedys pisałam tu... =) |
Dovelly może dlatego ,że masz Pirata i są skutki uboczne ?
|
u mnie tez nasikal a mam wszystkie orginalne
a jak mialam powieszona rybe na scianie to skakal i skakal i nie mog dosiegnąc |
Do mnie pingwin nie tylko przychodzi w zimie(był u mnie raz w 1 dzien jesyeni :|) ale ogólnie to przychodzi jak jest bałwan i z nim gada a ja go zaoraszam robi mi przdstawienie, sika na podłoge :D
|
Chryzantem.to prawda że pingwiny w simsach sikają.mi zaaawsze. ;)
a też mam oryginalne |
Pingwinek jest słodki, ale nudny. :(
|
Pingwinek jest fajny ^^ Ale rzadko do mnie przychodzi... a to z tą rybą to nie miałam jeszcze tak (mam oryginał) jak rybka leżała koło stawu to jej nie zjadł
:O Czy to od czegoś zależy? |
nie musi leżeć koło stawu,chyba najlepiej koło drogi.Wędkujesz, zławiasz i stawiasz na podłodze koło skrzynki pocztowej,lub gdzieś na trawniku(np.) i czekasz.Przychodzi pingwin i zjada
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:57. |