![]() |
niedługo sobie ją kupie i chciałabym żebyscie mi odpowiedzieli na pare pytań
1.Czy jest tam jakię miestaczko? 2.jezeli jest tam miasteczko to co w nim jest? 3.Gdzie można kupić smoka? 4.Czy można mieć pare smoków naraz? 5.Jeżeli można to ile można miec najwięcej smoków? 6.Czy jest dużo nowych twarzy kobiet? 7.czyjest dużo nowych twarzy mężczyzn? 8.Czy jest duzo nowych twarzy małych dziewczynek? 9.Czy jest dużo nowych twarzy małych chłopców? 10.Czy jest dużo nowych ubrań dla mężczyzn,kobiet,dziewczynek i chłopców? 11.czy tam można mieć jakieś inne zwierzeta oprócz smoków? 12.ile kosztuje smok? 13.Czy jest więcej mebli? 14.Jakie sąkolory smoków? 15.Czy opowiecie mi wszystko na temat abrakadabry? Plissss |
1. Tak, jest Adrakadabrowo
2. To zależy do jakiej parceli chcesz pojechać .... 3. Smaoka kupuje sie u Wampirzycy Wiki 4. Nie wiem, miałam tylko jednego :) 5. Nie wiem, miałam tylko jednego :) 6. No troche ich jest ... 7. No troche ich jest ... 8. Jak dobrze pamiętam to nie 9. To samo co wyżej 10. Tak w szczególności dla kobiet ( długie suknie ) 11. doszłąm tylko do smoków i wydaje mi sie, ze tylko je 12. jeśli dobrze pamiętam za 150 galeonów ( moge sie pomylić !)] 13. tak 14. nie wiem miałam brązowego ale słyszałam ze są zółte i zielone 15. Nie mam zbytnio czasu .... powiem tylko tyle, że jest dość fajna. Można robić misktury, zaklęcia, kryształy, wino, ciasta itp. ale mi sie szybko znudziła ... |
Dziękuje ci bardzo,że mi odpowiedziałaś ma moje pytania :D :)
|
no...to czyli ja nie muszę na nie odpowiadać ale powiem jendo: TA GRA JEST EKSTRA zresztą tka jak rezta dodatków :-) ja mam: Randke, Światowe Życie, Balnagę i Abrakadabre i podstawke no nie :-)
|
Cytat:
|
No to odpowiem jeszcze na te pytanie, na które nie została udzielona jednoznaczna odpowiedź i zamykma :D :D
2. areny do walki między czrodziejami, sceny do magicznych występów, sklepiki poszczególnych kupców, sklepy ze składnikami spożywczymi i mnóstwo innych - najlepiej przejrzyj screeny z tej gry, a na pewno znajdziesz na nich jeszcze wiele innych interesujących obiektów. 4. można mieć ich kilka 5. Nie ma ograniczeń (chyba :D ) 6,7,8,9,10,13 - "dużo" to pojęcie względne - trochę jest... (głównie kojarzących się z magią) 14. żółte, czerwone, fioletowe - dyskusja na temat istnienia zielonego odbywa się w temacie o smokach ( http://forum.thesims.pl/index.php?showtopic=3402 ) 15. wszystko? Raczej wątpię :P Najlepiej, jak sama odkryjesz tajemnice tej gry - wtedy nie znudzi Ci się tak szybko ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:16. |