![]() |
Sługusy
Szkuam sługusów do ściągnięcia, bo trzeba je strasznie długo robić,a chciałabym ich trochę mieć.Szukałam na znanych mi stronach,ale nie mogłam znaleźć.Byłabym wdzięczna za pomoc. ;P
|
Odp: Sługusy
Jeśli chcesz mieć szybko złotą rangę to musisz:
-wcisnąć jednocześnie Shift,Ctrl i C, żeby ci się ta ramka pojawiła -następnie wpisujesz słynny kod boolProp TestingCheatsEnabled true -przytrzymujesz klawisz Shift i klikasz na aktywnego sima -wybierasz Spawn->Więcej->Badge Juicer(chyba tak się to pisze)pojawia ci się taka łódeczka jak dla dziecka i sobie poszukaj.Tam są też inne rangi jak np.sprzedawca czy magazynier :) |
Jeśli chcesz mieć od razu sługusa:
-wcisnąć jednocześnie Shift,Ctrl i C, żeby ci się ta ramka pojawiła -następnie wpisujesz słynny kod boolProp TestingCheatsEnabled true -przytrzymujesz klawisz Shift i klikasz na aktywnego sima -wybierasz Spawn->Więcej->New Servo(chyba tak się to pisze) pojawia ci się sługus. |
Dzięki Miau,zupełnie wyleciał mi ten pomysł z głowy.Już kiedyś go używałam xP.A do Castaway to dzięki ale chodziło mi nie oto jak zdobyć złotą rangę i móc robić sługusy,ale jak je szybciej zrobić.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:18. |