![]() |
Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu
Tutaj rozwiewamy wszelkie Wasze wątpliwości co do interpretacji regulaminu konkursu ;)
|
Odp: Pokaż mi swoje wnętrze! - pytania dotyczące konkursu
Można używać przedmiotów które pojawiają się w jakiś dodatkach typu podróże? ;)
EDIT: Nie moge pobrać domu: Nie można wyświetlić strony XML Nie można przeglądać wejścia XML przy użyciu arkusza stylów . Popraw błąd, a następnie kliknij przycisk Odśwież lub spróbuj ponownie później. -------------------------------------------------------------------------------- Znaleziono nieprawidłowy znak w zawartości tekstowej. Błąd podczas przetwarzania zasobu 'http://www.members.lycos.co.uk/sea... Sims2 Packager 1.0 Odświeżam i nic. Czy to coś z moją przeglądarką czy z linkiem? EDIT2: Udało się! Lece go urządzać :P |
Cytat:
Dodałam drugi link, spróbuj ściągnąć z niego ;) |
A półścianki??Czy ich też nie można uzywać?
|
Półścianki są dozwolone ;)
|
A basen? I kody?
|
A ja znowu mam ten sam problem co w ostatniej edycji konkursu. Pobrałam dom, umieściłam go w okolicy i gdy do niego wchodzę pojawia się znany wszystkim komunikat i gra się zamyka. Bardzo proszę o pomoc, bo zależy mi na wzięciu udziału tym konkursie gdyż uwielbiam urządzać moje simowe domy w stylu azjatyckim i ten konkurs jest wprost stworzony dla mnie :P
|
Cytat:
Nasti, spróbuję coś wykombinować, ale nie obiecuję, że się uda. Może niech ktoś, komu działa, spakuje dom jeszcze raz i wrzuci na serwer? |
A pokoje można roździelać PEŁNĄ ścianą?
I garaż? |
Wydaje mi się że nie. Nie wolno ruszać dodawać, usuwać scian. Ale niech jeszcze ktoś na ten temat się wypowie ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:05. |